Што е подобро?

• Креатор на темата Креатор на темата Noorotic
  • Време на започнување Време на започнување

Што е подобро

• Поефтин Џип

Гласови: 10 30,3%
  • По Скапа Кола

Гласови: 23 69,7%

• Вкупно гласачи
    33
Али насловот е врв поефтин џип или поскапа кола :pos: ,ова ти се вика зошто си ме мајко родила !

никој не ни побара ти да се залтеш по тип што вози јака кола, а и не те праша никој да солиш памет кој се глупави а кој паметни девојки, и да јас сакам девојките да бидат со мене поради колата, пошто не сите го заслужуваат мојот карактер, пошто јас сум со златен карактер, уствари треба да пишеш што е подобро дали кола од 30 000 евра на пример или џип од 30 000 евра дали и која е разликата

ОК, немора одма да се нервираш ;)

Епа ондак еве го моето мислење во врска со темава :D

Сите забегавте надвор од тема.
Јас ги сваќам негативните коментари и се согласувам од морални причини погрешно е така да размислуваш ,но кој сум јас да ти судам.Можам само да кажам:
"It is useless to try to talk to him ,you cannot lift the clouds from the heart of a boy who has never seen a blue sky"

И на крај да ти одговорам на темата јас сакам џип повеќе како автомобил.
Не вреди да хејташ.

1459694963_f7759c22ec.jpg

длабоко ти се извинувам ако темата не сум ја отворил на правилмо место, каде ке оди сега мојата грешна душа во пеколот? те молам известиги модераторите да ја преместат, и ако може прошка

О грешна душо... мислам дека не ти е прф испад на форумов, така да прошка нема да добиеш. Ако продолжиш ќе гориш во пеколот (читај те има во неколку од точките на темава, а актуелен си во обложувалницата за бан).

А за преместување темава можи да се премести само в канта.

а кој рече дека незнам, или тоа го заклучи со хејтање под дифолт??
него сакам да купам нешто ново па да видам мислења околу колата само иначе знам да ги искористам сите атрибути.. уживај си
Интересно, никогаш не ми текнало да бирам возило според сексуалните потреби и фантазии. Секогаш сум мислел дека возилото служи за нешто друго - за превоз уз комоција, товарен простор, економичност, практичност... Но добро, човек везден учи по нешто :coffee:
Мада, што ако земеш кола по кејф и мерка на девојчето па со девојчето утре-задутре се размините и фатиш друго девојче со друг вкус и потреби од сексуална комоција? Нема сигурно да ја менуваш и колата? Или ако сака в стан...ова се сериозни прашања, за кои е тешко да се дај универзален одговор

Али насловот е врв поефтин џип или поскапа кола :pos: ,ова ти се вика зошто си ме мајко родила !

па џиповите се поскапи од кола на пример бмв џип ако е 60 000 кола бмв ке биде 30 000, а опел џип исто 30 000 на пример! сакам да прашам дали е до марката или е побитно да биде џип,што не ти е јасно, незнам што ти е смешно?
--- надополнето: Oct 6, 2011 8:42 AM ---
Не е воопшто работата дали ќе дојде принцот на бел коњ или нема да дојде, работата е што темава ти е претерано глупава.
Но ок, очигледно ти сакаш секс со некоја тешка ороспија, со глупава курва на која нема да и биде гајле воопшто за тебе туку само за твојата мочана кола. Е на жалост има и такви...признавам, но еве како што ти пишале и многумина претходно, ако немаш памет во глава и потребен алат ни кола ни ништо не те спасува.

па најубавите женски се такви, види ги женските на спотовите што играат... тоа е тоа...може да ги викаш како сакаш ама попривлечни се тоа е факт, или ги хејташ зашто они само играат и зимаат 10 пати повеке пари од тебе за кој ти треба да работиш 8 саати?

Леле Noorotic те молам прости ни на сите ние кои грешиме и кои не сме паметни како тебе, на сите нас кои сметаме дека колата не е пресудна. :tapp:

Пошто планираш да дадеш околу 30.000 евра, за 25-30.000 евра можеш да купиш гарсоњера, за до 1000 евра некое југо...за задоволување на сексуални потреби ова ти е сосем солидна комбинација. Нема да имаш проблем ни со ѕиркачи.

Пошто планираш да дадеш околу 30.000 евра, за 25-30.000 евра можеш да купиш гарсоњера, за до 1000 евра некое југо...за задоволување на сексуални потреби ова ти е сосем солидна комбинација. Нема да имаш проблем ни со ѕиркачи.
A може и поише ќе му се исплати да си изнајми соба у хотел ко ќе сака да клеца. Па да си купи кола каква шо му се бендисува на него, а не на таа шо ќе треба да ја работи :pos:
Се трпи земја

A може и поише ќе му се исплати да си изнајми соба у хотел ко ќе сака да клеца. Па да си купи кола каква шо му се бендисува на него, а не на таа шо ќе треба да ја работи :pos:
Се трпи земја

Имам веке стан....така да вашиве хејтерски чудни теории одпаѓаат

Купи си Crossover и така ќе имаш некоја средина. Навистина не знам каков совет да ти дадам по ова прашање, лично мене ми се допаѓа новата Kia Sportage, ама од аспект на автомобил.

Јас не знам што прашуваш на форумот, овде на сите девојки им е најважен карактерот, ниту една не би завршила во кревет со некој кој има само добра кола или пак добро изгледа.

Јас не знам што прашуваш на форумот, овде на сите девојки им е најважен карактерот, ниту една не би завршила во кревет со некој кој има само добра кола или пак добро изгледа.
Многу е битна и колата.Ево да речиме двајца се од кој двајцата се паметни,убави,убав карактер.Е сеа едниот има бмв а другиот југо.Со мислиш женските кој ке го одберет?Вие прајте муабет демек женските трчет само по паметни и со убав карактер,а друго не е битно.Комбинаци од се прает.А овие со имаат бмв прајте дека сите се глупај и немаат карактер или си се тешите со немате бмв.Да не ме сфатиш погрешно не мислам конкретно за тебе.Не те знам можи и бмв имаш ама то е моето мислење.
Иначе по мое мислење да не сум оф би зел бмв

Многу е битна и колата.Ево да речиме двајца се од кој двајцата се паметни,убави,убав карактер.Е сеа едниот има бмв а другиот југо.Со мислиш женските кој ке го одберет?Вие прајте муабет демек женските трчет само по паметни и со убав карактер,а друго не е битно.Комбинаци од се прает.А овие со имаат бмв прајте дека сите се глупај и немаат карактер или си се тешите со немате бмв.Да не ме сфатиш погрешно не мислам конкретно за тебе.Не те знам можи и бмв имаш ама то е моето мислење.
Иначе по мое мислење да не сум оф би зел бмв
Како што сите машки не се исти, така и сите женски не се исти, Има женски кои трчаат по такви што имаат пари, убава кола и слично, но има и такви што не им е важна материјалната состојба на партнерот, туку неговиот изглед и карактер.

Како што сите машки не се исти, така и сите женски не се исти, Има женски кои трчаат по такви што имаат пари, убава кола и слично, но има и такви што не им е важна материјалната состојба на партнерот, туку неговиот изглед и карактер.
Во ред е тоа се согласувам.Само муабетот ми беше дека сите прает дека овие со јаки коли немаат памет карактер и слично.Али дечко со добра кола памет и карактер е мислам најдоброто за едно женско.И кажими ти искрено што мислиш за примерот што го наведив?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom