Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Трејси Шевалие-Девојката со бисерна обетка

По автобус вчера ја фатив „Ишмаил” од двајца што не ми текнува како се викаа(едниот писател едниот илустратор)...се надевам ќе ми дојде во раце да ја дочитам....

Slu4aj patokaz od Ijan Pirs... mn e obemna .. ista prikazna raskazana od 4ca tipci... te za edno ubistvo,... i samo edna od niv e vistinita....

Za lingvistikata...

Macedalien напиша:
Прашај ако има нешто нејасно :wink:
Odamna ne sum se priklucila na forumov, ama pro citanjeto zabelezav deka ti Macedalien se zanimavas so lingvistika. Moze da spomnes vo koja oblast?
Pozdrav

Од денес почнувам да ја читам крстоносните војни видени од арапите

Black Rose напиша:
Негирање - Кит Аблоу, добра книга, не ти дава да ја оставиш!
Kolku dobra, tolku blesava. :)

Sega ja citam "Tajnata na Shambala"-Dzejms Redfild
Odlicna kniga koja nakratko te upatuva vo ona sto go dvizi svetot, go imame vo sebe, a ne znaeme kako da go iskoristime-energija

Ја фатив „Парфем”...соу фар со гуд...

Гете - Фауст

"Sputnik Ljubov"... knigava me ostava bez zborovi :) vo eden zdiv ja procitav, mi ostanaa uste negde 50 strani, izlegov v grad vcera inace cela ce ja procitav :) lele epten e dobra :vozbud:

Saladin напиша:
Од денес почнувам да ја читам крстоносните војни видени од арапите

ima pisatel knigava? ili kako bi mozela da ja najdam? :)

јас моментално ја читам "Играта на животот, и како се игра" добра книга :)

La Española напиша:
"Sputnik Ljubov"... knigava me ostava bez zborovi :) vo eden zdiv ja procitav, mi ostanaa uste negde 50 strani, izlegov v grad vcera inace cela ce ja procitav :) lele epten e dobra :vozbud:

kineska, japonska e? so dve zeni? ako e taa sto mislam togas stvarno e dobra, interesna za citanje...

a inaku pocnav da ja citam angeli i demoni ama ne mi e nekako interesna...

Maca напиша:
kineska, japonska e? so dve zeni? ako e taa sto mislam togas stvarno e dobra, interesna za citanje...

japosnska e... Haruki Murakami e pisatelot... iostiot sto ja napisha i norveshka shuma. I taa e mnogu dobra, ama ovaa.... uf :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom