Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Lele prekrasen film..eden od moite omileni.A knigata isto taka se vika?Aj ke ja procitam

Filmot se vika Prosetka za sekavanje a knigata Cekori za sekavanje od Nikolas Sparks
dali ke go gledas filmot ili ke ja citas knigata veruj ke uzivas
samo malce se izmeneti nekoi raboti

Искрено мене книгата повеќе ми се свиѓаше зашо у принцип повеќе уживам во книги...а морам и да кажам повеќе плачев додека ја читав..иако прво го имав гледано филмот
Иначе денес земав пак книга од Николас Спаркс..Порака во Шише...мислам дека ќе биде ок

Јас сеа ќе ги изнајмам The Fall of Atlantis од Marion Zimmer Bradley и/или Time's Eye oд Артур кларк и стивен бакстер. <3

Vo momentot citam edna dobra kniga se vika Strav.Pocuvstvuvajtego i soocetese so nego. Psiholoska e knigata.

во моментов читам тоа што го пишува (постов) - шега, а иначе омилена книга ми е БУДЕЊЕ

Mandy напиша:
Искрено мене книгата повеќе ми се свиѓаше зашо у принцип повеќе уживам во книги...а морам и да кажам повеќе плачев додека ја читав..иако прво го имав гледано филмот
Иначе денес земав пак книга од Николас Спаркс..Порака во Шише...мислам дека ќе биде ок

Tvrdam deka e ok :)

Сеа баш во овој момент, читам најновиот број на магазинот Vanity Fair :)

Сеа во момоентов читам кајгана форум и тоа една статија што читате во моментов:pos:

accelerated C++
learn yourself HTML in 24 hours
da imav internet postojano ke citav i CEH ama neam :(

pred dva dena pocnav edna nova kniga--- Umetnosta na ljubovta. Nekoja psiholoshka kniga e ama jas takvi sakam :icon_lol: :icon_lol:

citam sve osven makedonskite dedovci , a vo momentov gi citam dark tower-pustara od stiven king i igra so stakleni monistra od hese ( tek pocinjam so bi rekle na skopski)

Орестија - Ајсхил

:pishtoldz

dobro telo malecka kniga odma se cita od tipkata so ja napisala vaginalni monolozi ne mi teknue kako se vikase...interesna e im ja preporacuvam na site iskompleksirani devojcinja a znam deka ima mnogu takvi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom