Толстој
екс Бомбастичен
И јас го читам шекспир. Моментално од вчера ја почнав Хамлет, една од подобрите трагедии на Шекспир според многу критичари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги најдов во Академска книга од Worldsworth Classics ... за 169 денари, скоро сите од Шекспир, па ги купив Јулиј Цезар, Бура и Мекбет.. така да.. да дочитам Јулие Цезар.. ќе се нафатам на овие две...И јас го читам шекспир. Моментално од вчера ја почнав Хамлет, една од подобрите трагедии на Шекспир според многу критичари.
Ги најдов во Академска книга од Worldsworth Classics ... за 169 денари, скоро сите од Шекспир, па ги купив Јулиј Цезар, Бура и Мекбет.. така да.. да дочитам Јулие Цезар.. ќе се нафатам на овие две...
Штета, ја немаше Ричард 3-ти.. ја немаше ни Кориоланус, оти ја нема во нивно издание испечатено... иначе ќе ги земев без пардон..
хамлет ми е лектира за на школо, ама коа веќе почнав со шекспир ќе пробам да дочитам уште некое негово дело.
Коа сме тука Предлог некои басни, пошто имам да раскажам 5, па да препорачаш некоја книга у која има банси?![]()
Ме зезаш или си сериозен?
Езоп![]()