Што би смениле/додале на вашиот компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување

Што би смениле/додале на вашиот компјутер?

• Вкупно гласачи
    137
само еден Хард Диск, з'ш овај шо го имам, ми е од кога го купив компјутеров, а тоа е пред 5 години, и се "борам" со неколкуте 40 GB, ама добро е што му кладо ASUS DVD Режач, па режам се' што ќе спуштам. :)

Јас би сакал да ставам нов хард диск, ѕирнаф некој ценовник за 6500 400 ГБ од Сигејт ако памтам арно, ама тешко тека ќе ми останат пари за тоа, и сакам добар монитор, сегашниот ми е ептен ентри левел. Сите останти компоненти ми се доволни.

jas ke si go cuvam odlicno me sluzi 8088 4.,7 Mhz 640 Kb Ram i edna disket stanica dos 2.11 super raboti i na internet si idam so nego

Дефинитивно ми фали едно добро 21" LCD мф мф.

Сеа му додавам уште 1 гига ддр2 и диск од 250 или 400 (се мислам ради стабилност малце )

Moze samo eden LCD monitor i Kuler na procesorot drugo nisto.... A nikogas ne bi zemal nova graficka

би додал поголем ХДД(некој од 80 ГБ),РАМ 512 МБ,Графичка до 128 МБ.

Единствено што сакам да менам е Графичката картичка!!! Моментално имам GeForce FX5200, a sakam da imam GeForce 7800!!!

Би си го сменил процесорот ама со тоа ти доаѓа и нова матична така да малце да си подсоберам некој долар

Мењам графичка подхитно, Palit 9600GT Sonic! I'm in loooove!:back:

Сега цела конфигурација. Сега сум на стариот,имам купено нов,сега уште еден за сестра ми треба,ќе го терам некое време така,со 1 гига рам,па ако треба ќе додаваме после :)

Само би му врзал еден q6600 на 3 гига...
Све друго се хајенд компоненти,искомбинирани со 21 инчен сони и логитеч гејминг периферии :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom