Што би смениле/додале на вашиот компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување

Што би смениле/додале на вашиот компјутер?

• Вкупно гласачи
    137
pa, na mene mi e dobar kompjuterot pa ponatamu lagam da ja smenam grafickata(sega mi e 6600 GT 256)

У вие тешки моменти би го сменил хард дискот оти малку ми се 40 ГБ. Исто така би си ставил една СкајСтар 2 одамна мислам да ја купам ама никако да земам.

Cel nov kompjuter

ej moze li da glasam i za RAM posto imam Nvidia MX440 na 64 mb i 256 mb RAM :(

Ја би почнал со графичката. Од FX5700LE би ја сменил во 7900. Процесорот, (AMD +3000) кје го сменам во AMD 64 со нешто повеќе MHz. Кје ми треба матична со PCI Express. И за крај ќе си ставам Audigy Sound Blaster 2 и surround.

Добар ми е генерално, засега само мониторот ќе го менувам.

Гледам дека во анкетата не е ставена звучната карта така да морам мала забелешка за тоа да дадам. Инаку јас би ја сменил мојата. Искрено користам две. C-Media онаа што е on-board и Creative PCI128. Ја посакувам X-Fi Fatal1ty и е некои $230 што засега ми е ептен overbudget! А инаку и Audigy 1 би завршила работа!

Би си купила нов компјутер ако више имам избор:)

јас сакам од 512 рам на 1ГБ, и графичка од 128 на 256.

а сеа го подмачкувам скрол тркалцето на глушецов оти заебава... па би можело да се каже дека и ново тркалце не би било лошо :)

Procitav nekade za nov nadvoresen Hard Disc so kapacitet od 3 TB smesten vo kutija skoro golema kolku kukisteto, cenata mu e nekade okolu 600 evra, koga togas ke go imam :zlo: znaci, glasav za Hard Disc

Би сменил цел процесор за нешто појако, не дека и ова што го имам сега е слабо ама..

Graficka i procesor definitivno bi smenil

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom