Што би смениле/додале на вашиот компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување

Што би смениле/додале на вашиот компјутер?

• Вкупно гласачи
    137
Pece_nt напиша:
Graficka i procesor definitivno bi smenil
И ја истото, само и мониторот би го сменил. Све црно, само он бел. Штрчи!:)

Pa si go zedov lap topot pred dve nedeli taka sto ne mi treba zasega nisto, a na personalniot kompjuter bi mu promenl maticna procesor i ram mozi malku poke :)

еден 19 или 21 инч добро би ми дошол,друго апсолутно ништо во скоро време

Eden widescreen monitor (da odmoram oci) i nema da bide lose use 1gb ram.

Јас би сменал графицна 512Мб најмалку и би додал уш еден рам 512Мб

море ми треба уште еден хард диск, значи не би сменил туку би додал, имам три компјутери а немам простор за 4 али + уште еден хард-диск макара и 80гб да има би ми завршил работа, да не знаете некоја ефтина понуда...??

Имав 256 рам ставив уште толку па имам 512 и се осеќа разлика.Сега би го шитнал и би ставил 1гб рам или повеќе, би сменил графичката на Nvidia Forsa GeForce 6600GT 256MB или Sapphire ATI AGP X1300 Pro 256MB, процесорот (2.4ghz целерон на 3.0 интел пентиум или dual core) и би сменил мониторов ама не е толку итно.

Да има како, ке го сменам целиот. Ама, би било добро да сменам матична и процесор

Графичката мора да се мени.

а не е лошо да го појачам и RAM на 2048.

Ефе баш денес појачав РАМ меморија, Dual Channel 2x512 MB DDR. Од конфигурацијата сум презадоволен.. зошто сам си бирав делови. Нема потреба да менувам сега брзо нешто, зошто океј е компјутерот за во иднина нормално дека ќе се појача нешто а можно е и да земам уште 1 компјутер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom