Што би направил ако крадец ти влезе дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Sacki
  • Време на започнување Време на започнување
Би му ја местел баба ми.
--- надополнето: 20 август 2012 во 16:37 ---

А знаеш дека има крадци и од оние кои ти влегуваат дома и ти здиплуваат по нешто и ти кажуваат на крајот намерно дека ќе одат на „некоја“ дестинација со цел да остават впечаток врз тебе дека ете, ако е он крадец како тогаш ќе го каже местото каде што отишол?! ;-)

(y) Се зависи до карактерот на крадецот не сме во неговата глава да знаеме што мисли.

Па најверојатно би ја зел металната шипка на отварање што ми стои на биро увек....и би го правел хавуз(y)

1236166573_steven_seagal_shooting_kids.gif

На кој спрат живееш?Јас да скокнам од 4ти спрат од зграда врз 2 реда бутици и врз нив приземје ...тешко некоја коска од мене да остане доле..
На 2. Ќе преживеам. :X3:

На 2. Ќе преживеам. :X3:
Со среќа тогаш ! (y) Баба ми на 1ви е а многу ниски се тарасите стално кучиња и мачки се качуваат ама никој не и влегол досега, само книги има во наследство!

Ке влезе ама после ке нема да знае кај беше вратата за да излезе :D

Сите нинџи . . се знам самиот себе ,ќе се стресам прво па после ако ми проработат нозите можеби ќе изигравам Самурај . . :icon_lol:

Ако е жена ќе ја скинам од ебење :P
(y)

ќе му речам дечко дај да не се караме и тепаме ти убаво остај ми сметка од банка па ја сите пари шо ги имам ќе ти ги префрлам. Сигурно ќе прифати и ќе рече да,си ми жив.

Лани лето влезе еден слепец, ми ја онади вратата, мислеше празен станот. Ама гадно се зезна. Го пречекав со еден коџа голем нож, санким вакво.

jm-008w.jpg

Лупа, тропа по вратата, дедо покојни ќе го скорнеше. И анџак влезе оп ножето под врат, ам сега шо прајме? Мена бои на суратот ко семафор. Два-три шамари, клоци неколку за добредојде и со лифт го пуштив да слезит, да не се мачит по скали.

Чудно ми ти чудо, овде сите станаа каратисти, професионални борачи итн баш би сакала на дело да ве видам а не само на зборови. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom