Што би направил ако крадец ти влезе дома?

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Би му ја местел баба ми.
--- надополнето: 20 август 2012 во 16:37 ---

А знаеш дека има крадци и од оние кои ти влегуваат дома и ти здиплуваат по нешто и ти кажуваат на крајот намерно дека ќе одат на „некоја“ дестинација со цел да остават впечаток врз тебе дека ете, ако е он крадец како тогаш ќе го каже местото каде што отишол?! ;-)
(y) Се зависи до карактерот на крадецот не сме во неговата глава да знаеме што мисли.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Па најверојатно би ја зел металната шипка на отварање што ми стои на биро увек....и би го правел хавуз(y)

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
На 2. Ќе преживеам. :X3:
Со среќа тогаш ! (y) Баба ми на 1ви е а многу ниски се тарасите стално кучиња и мачки се качуваат ама никој не и влегол досега, само книги има во наследство!

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Ке влезе ама после ке нема да знае кај беше вратата за да излезе :D

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Сите нинџи . . се знам самиот себе ,ќе се стресам прво па после ако ми проработат нозите можеби ќе изигравам Самурај . . :icon_lol:

Ако е жена ќе ја скинам од ебење :P
(y)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
ќе му речам дечко дај да не се караме и тепаме ти убаво остај ми сметка од банка па ја сите пари шо ги имам ќе ти ги префрлам. Сигурно ќе прифати и ќе рече да,си ми жив.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Вадење ганот и бyм биди бај бај :)

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Лани лето влезе еден слепец, ми ја онади вратата, мислеше празен станот. Ама гадно се зезна. Го пречекав со еден коџа голем нож, санким вакво.

Лупа, тропа по вратата, дедо покојни ќе го скорнеше. И анџак влезе оп ножето под врат, ам сега шо прајме? Мена бои на суратот ко семафор. Два-три шамари, клоци неколку за добредојде и со лифт го пуштив да слезит, да не се мачит по скали.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Чудно ми ти чудо, овде сите станаа каратисти, професионални борачи итн баш би сакала на дело да ве видам а не само на зборови. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom