Што би направил ако крадец ти влезе дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Sacki
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи слабо се користат поштенски марки,а не знаеш ни каде ќе го пратиш,повеќе сакам да го залепам/урамам дома за ѕид и а после ќе го прелелепам каде сакам

Ќе му речам нека праи шо сака, ако најде злато/пари нека си земе, само неред нека не ми прави, у меѓу време јас ќе правам салатиче па и по една ракија да збуцаме.

Би избегал кога би ме видел :eek:

funny_looking_bodybuilders_2.jpg

Епа пошо ми се има десено да ми влезе у двор(не стигна до внатре),најблиску ми беше теслата..Прво дингее со теслата,и после превртување у буре со љушпи и сок од грозје..
Ама после,го седнавме со нас да проба ракијата што ја праевме..Греота,и он сигурно нејќе да краде од убао..Сепак у Македонија живееме.. Зорт имал сирот,не требаше толку силно да го акнам со тоа теслата..

Од толку непотребни работи нема да може да влезе не па нешто да земе, а за пари нека си се упати дирекно во ЕВН таман и нема да не троши бензин за џабе како што е поскапен. :)

Би го прашал со истото прашање со кое Балзак го прашал крадецот кој се обидувал да го опљачка:
Ти ноќе, во темница, бараш нешто, што јас дење не можам да го најдам?

Ххх,баш сакам да ми влезе крадец и да се степам,и така се немам борено со некој 3-4 години(зборувам сериозен ќотек),да разбудам цело маало ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom