Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Го сакам да биде шармантен ко месојадно цвеќе од квалитетна берба, а со карактер на пчела у лет.
Се зезам за карактерот, ама малку.

Ц Ц Ц Ц...целава тема е a big load of bullsh*t

жени, си го сакате вие бр.2 со кој можете да имате врска, а сепак со бр.1 си го варате дечкото после. Докажано.

Ц Ц Ц Ц...целава тема е a big load of bullsh*t

жени, си го сакате вие бр.2 со кој можете да имате врска, а сепак со бр.1 си го варате дечкото после. Докажано.
Човек, не знам тебе која те изнервирала, ама смири нерви малце.
Исто е докажано дека не се сите луѓе исти. Не сме ние, поточно, не се женските членови на форумов криви поради работите кои ти се случиле тебе.

Човек, не знам тебе која те изнервирала, ама смири нерви малце.
Исто е докажано дека не се сите луѓе исти. Не сме ние, поточно, не се женските членови на форумов криви поради работите кои ти се случиле тебе.

ејјјј...полека смирете се...нема овде кавги:)

он топик: епа карактер со убав процент на убавина :wink:...кај мене оди таа комбинација сепак подобро е да има убав карактер а да е помалку убав отколку да е најубав а да нема ни малку понашање...мое мислење

ејјјј...полека смирете се...нема овде кавги:)

он топик: епа карактер со убав процент на убавина :wink:...кај мене оди таа комбинација сепак подобро е да има убав карактер а да е помалку убав отколку да е најубав а да нема ни малку понашање...мое мислење

ubavinata i pametot ne odat zaedno, a i da ima tie mazi si nasle nivni deckovci :pusk:

Bi bilo ubavo da kazete i vo procenti otprilika kolku

ja tipuem na 65 % ubavina i 35 % karakter

зочто така мислиш? има и такви комбинации сум сретнала:smir:

ne se lazes deka takvi si sretnala, deka poveketo maski se foliraat pred zenski deka ako e toa sto e nema da ti bide interesen, i ke go otkacis....

Би нарачала мозок и мускули.
Телешки, по можност, и подготвени на средно јак оган.
Благодарам и пријатен ми апетит.

iskreno mislam deka ubavinata e minliva rabota denes ja imas...a za utre kojznae...pa zatoa bi odbrala tip so prosecna ubavina ama so karakter, fin, mil, dobar, duhovit, so odlicni maniri... posto imase eden pisatel i kaza:"koga go birate zivotniot soatnik odberete go onoj so koj imate najubav muabet, zasto po mnogu god koga ke ostarite razgovorot ke vi bide edinstvenoto nesto sto seuste ke ve drzi zaedno" moze ne e skroz kako sto sum go citala ali jbg mislam deka me razbravte :D

iskreno mislam deka ubavinata e minliva rabota denes ja imas...a za utre kojznae...pa zatoa bi odbrala tip so prosecna ubavina ama so karakter, fin, mil, dobar, duhovit, so odlicni maniri... posto imase eden pisatel i kaza:"koga go birate zivotniot soatnik odberete go onoj so koj imate najubav muabet, zasto po mnogu god koga ke ostarite razgovorot ke vi bide edinstvenoto nesto sto seuste ke ve drzi zaedno" moze ne e skroz kako sto sum go citala ali jbg mislam deka me razbravte :D

ako covekot so ti go kazal toa da mu kupis pivo od mene

deka e 200% u pravo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom