Goddess of Chaos
Nixe Nox
Го сакам да биде шармантен ко месојадно цвеќе од квалитетна берба, а со карактер на пчела у лет.
Се зезам за карактерот, ама малку.
Се зезам за карактерот, ама малку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Човек, не знам тебе која те изнервирала, ама смири нерви малце.Ц Ц Ц Ц...целава тема е a big load of bullsh*t
жени, си го сакате вие бр.2 со кој можете да имате врска, а сепак со бр.1 си го варате дечкото после. Докажано.
Човек, не знам тебе која те изнервирала, ама смири нерви малце.
Исто е докажано дека не се сите луѓе исти. Не сме ние, поточно, не се женските членови на форумов криви поради работите кои ти се случиле тебе.
ејјјј...полека смирете се...нема овде кавги![]()
он топик: епа карактер со убав процент на убавина :wink:...кај мене оди таа комбинација сепак подобро е да има убав карактер а да е помалку убав отколку да е најубав а да нема ни малку понашање...мое мислење
ubavinata i pametot ne odat zaedno, a i da ima tie mazi si nasle nivni deckovci :pusk:
зочто така мислиш? има и такви комбинации сум сретнала:smir:
iskreno mislam deka ubavinata e minliva rabota denes ja imas...a za utre kojznae...pa zatoa bi odbrala tip so prosecna ubavina ama so karakter, fin, mil, dobar, duhovit, so odlicni maniri... posto imase eden pisatel i kaza:"koga go birate zivotniot soatnik odberete go onoj so koj imate najubav muabet, zasto po mnogu god koga ke ostarite razgovorot ke vi bide edinstvenoto nesto sto seuste ke ve drzi zaedno" moze ne e skroz kako sto sum go citala ali jbg mislam deka me razbravte![]()
neznam mozebi e taka...mozebi tie so sum gi sretnala se folirale...a mozebi i jas sum vo pravo...:smir:ne se lazes deka takvi si sretnala, deka poveketo maski se foliraat pred zenski deka ako e toa sto e nema da ti bide interesen, i ke go otkacis....