Има повеќе работи кои би можеле да ме оддалечат од партнерот. Пред се неверството, кое не само што ќе ме оддалечи, засекогаш ќе ме тргне од него. Лагите во секоја смисла. Љубомората. Сега за сега, толку
Ладнокрвност, навреди, незаинтересираност, посесивност, правење скандали на јавни места, издеравање, исмејување на она што сум и го правам и непочитување на она што сум.
Навистина ми е многу битно почитувањето и ако тоа го нема, преферирам да бидам сама.
А он би се оддалечил од мене веројано заради мојата срамежливост и сериозност на моменти.
Ако се понашам ко најголем дебил,ако ја варам, ако сум незаинтересиран, ладнокрвен, едноставно ако не обрнувам доволно внимание или ако не покажувам доволно љубов.
Лаги,лицемерие,дволичност,посесивност,себичност,лигавење...
Во секој случај,лагите најмногу од се.
Кога сум во врска,многу ретко лажам,па истото го сакам и од спротивната страна.Помила ми е најбруталната вистина,отколку најслатката лага.
Верувам дека кај секој е така,нели...
Ништо како посесивност.
Слободата ми е на врвовите на прстите како воздух низ белите дробови, сакам да знам дека оставил на мене дали ќе си заминам сама дома или со некој друг.
Што ме надоврзува на недовербата, ако не ми веруваш бре, што бараш со мене?
Jas ne sakam lagi mislam deka kazuvanjeto na vistinata e temel na edna vrska bilo kolku bolna e taa. Ako ne me sakas vekje kazi mi podobro ke mi bide otkolku odokolu da doznavam deka odis so nekoja druga i me lazes. Na sekoj decko mu go imam kazano toa!Lagite bi me oddalecile od sekoj dodusa ne samo od deckoto.
A jas gi odbivam lugjeto so mojata tvrdoglavost i samodoverba
јас како човек со не толку изјаснети чувства би кажал дека моето преќутување би ја избркало од мене ама не е така баш тоа ме прави помистериозен и се повеќе сака со мене.
би можел да кажам дека мојот недостаток на истакнати чувства ќе ја оддалечи се подалеку, а може и да се каже неверството дека понекогаш гзето не ми седи на место
Ако се понаша, изведува криви дрими, и глуми некоја си Пи*ица од Холивуд, ајт со здравје, не сакам трвдоглавост, сакам да ми парира ама во одредени граници, и да не биде разгалена
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.