Што би го одалечило партнерот од вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Drama Queen
  • Време на започнување Време на започнување
Има повеќе работи кои би можеле да ме оддалечат од партнерот. Пред се неверството, кое не само што ќе ме оддалечи, засекогаш ќе ме тргне од него. Лагите во секоја смисла. Љубомората. Сега за сега, толку :toe:

Ладнокрвност, навреди, незаинтересираност, посесивност, правење скандали на јавни места, издеравање, исмејување на она што сум и го правам и непочитување на она што сум.

Навистина ми е многу битно почитувањето и ако тоа го нема, преферирам да бидам сама.

А он би се оддалечил од мене веројано заради мојата срамежливост и сериозност на моменти.

Ако се понашам ко најголем дебил,ако ја варам, ако сум незаинтересиран, ладнокрвен, едноставно ако не обрнувам доволно внимание или ако не покажувам доволно љубов.

Лицемерие, лажење и живеење в облаци, три работи што за мене ја сечат врската од старт.

Лаги,лицемерие,дволичност,посесивност,себичност,лигавење...
Во секој случај,лагите најмногу од се.
Кога сум во врска,многу ретко лажам,па истото го сакам и од спротивната страна.Помила ми е најбруталната вистина,отколку најслатката лага.
Верувам дека кај секој е така,нели...

~*~

Ништо како посесивност.
Слободата ми е на врвовите на прстите како воздух низ белите дробови, сакам да знам дека оставил на мене дали ќе си заминам сама дома или со некој друг.
Што ме надоврзува на недовербата, ако не ми веруваш бре, што бараш со мене?

Смрдење на нозе и мишки:pos2: . Се заебавам.

Според мене, тврдоглавост би ме оддалечила од партнерката, т.е. девојка ми.

Jas ne sakam lagi mislam deka kazuvanjeto na vistinata e temel na edna vrska bilo kolku bolna e taa. Ako ne me sakas vekje kazi mi podobro ke mi bide otkolku odokolu da doznavam deka odis so nekoja druga i me lazes. Na sekoj decko mu go imam kazano toa!Lagite bi me oddalecile od sekoj dodusa ne samo od deckoto.

A jas gi odbivam lugjeto so mojata tvrdoglavost i samodoverba

Мислам, при сексуален однос, во предиграта обожувам женска доминација, арогантност и тврдоглавост.

Ама тврдоглавост во „мирнодопски“ :) услови, ми оди на нерви, особено ако е тоа тврдоглавост и инаетење без причина и за глупости.

јас како човек со не толку изјаснети чувства би кажал дека моето преќутување би ја избркало од мене ама не е така баш тоа ме прави помистериозен и се повеќе сака со мене.
би можел да кажам дека мојот недостаток на истакнати чувства ќе ја оддалечи се подалеку, а може и да се каже неверството дека понекогаш гзето не ми седи на место

Pa da definitivno ljubomora neverstvo tvrdoglavost nepocituvanje lagi seto toa definitivno bi bilo pricina da me izgubi za sekogas

Искрено незнам што би го него одалечило, а мене може да ме одалечи единствено ако ја снема љубовта или привлечноста меѓу нас.

Хм...па ако го лажам,ако се инаетам,ако не му се јавам најмалце 5 пати денот...

Идиотско понашање, да си ја кревам цената. Одма февга ќе фати :)

Ако се понаша, изведува криви дрими, и глуми некоја си Пи*ица од Холивуд, ајт со здравје, не сакам трвдоглавост, сакам да ми парира ама во одредени граници, и да не биде разгалена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom