Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Го инсталирав вчера на една од моите виртуелни машини. Многу фино изглеа, само малце е поупростен од претходната верзија, али затоа има повеќе форми на заштита. Дефинитивно број 1!

Ај со среќа, да ти се множат вирусите и реинсталациите на Виндоуз:pos2:

ПА донегде е во право. Ако има добар фајрвол и користи проверен софтвер :) не му треба антивирус

п.с. за Нодот - вреди да се апдејтира? или не? да знам дали да го барам

ПА донегде е во право. Ако има добар фајрвол и користи проверен софтвер :) не му треба антивирус

п.с. за Нодот - вреди да се апдејтира? или не? да знам дали да го барам

Абе интересно изглеа ти викам, ке го возам 2-3 месеци на виртуелка па ако не праи проблеми ке го стаам наместо стариот.

imam instalirano F-Secure internet security 2007. dali e dobar i ako ne e koj preporacuvate

imam instalirano F-Secure internet security 2007. dali e dobar i ako ne e koj preporacuvate

Да ти кажам право немам многу познавање за овој антивирус али да ти препорачам гарант си ги погледал и другите постови на оваа тема најпопуларни се НОД 32 и Касперскито мислам па не би било лошо еден од овие два антивируса да си ставиш.Тоа е мој совет па ти си знаеш:)

eset smart security. najbolji e ima firewall, antispam, antispyware i antivirus i sve detektira. ako sakate da si go testirate antivirusot idete na eicar.com ima testvirusi koi ne ti go unistuvaat pc-to tuku da si proveris dali ti funkcionira antivirusot pravilno i dali te zastituva

eset smart security. najbolji e ima firewall, antispam, antispyware i antivirus i sve detektira. ako sakate da si go testirate antivirusot idete na eicar.com ima testvirusi koi ne ti go unistuvaat pc-to tuku da si proveris dali ti funkcionira antivirusot pravilno i dali te zastituva

Ги фати сите 4.:nenene:

Никаков не користам.Треба ли некој обавезно да си ставам?...Мислам,досеа сум немал проблеми...

AVG и добро се покажува до сега

Го инсталирав вчера на една од моите виртуелни машини. Многу фино изглеа, само малце е поупростен од претходната верзија, али затоа има повеќе форми на заштита. Дефинитивно број 1!

Realno gledano nodot e vo poslabata bransha na jaki antivirusi. Na prvo mesto bez konkurencija idat Kaspersky & BitDefender. 2rata bransha ja pocnuva Nod 32 so McAfee itn...Ali si go koristime NOD-ot zasto ne cica mnogu ram, jezda ne e najbrz za skeniranje ali so 512 ram mi e top :)! od vreme na vreme Ad-aware pushtam i se chistime nekako :)!

Realno gledano nodot e vo poslabata bransha na jaki antivirusi. Na prvo mesto bez konkurencija idat Kaspersky & BitDefender. 2rata bransha ja pocnuva Nod 32 so McAfee itn...Ali si go koristime NOD-ot zasto ne cica mnogu ram, jezda ne e najbrz za skeniranje ali so 512 ram mi e top :)! od vreme na vreme Ad-aware pushtam i se chistime nekako :)!

ХАХАХАХАХАХА Касперски!!!! Тоа друже не е ни антивирус бе, ништо не е. Бит Дефендерот е кул, ама не е на ниво со НОД32 и Симантек Корпорејт, уствари можда и е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom