- Член од
- 19 февруари 2013
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
imam win8pro platen imam li potreba od nekoja zastita ??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
веќе 4 години користам АВГ, иако претходно користев СИМАНТЕК. од АВГ сум презадоволен, ем сигурен, ем не ми го малтретира компјутерот, ем не ми зафаќа многу простор. без пари е, си има опција за update и секогаш кога има потреба ти дава до знаење. обично е кога ќе почне нова година, .... сега во мом е 2013.
кога ќе имам време ОК. но заборавив да спомнам прееска, дека и Ccleaner исто, па така некако Хич немам мака. но ОК, кога ќе имам време ќе го послушам твојот советуште да си ја вршеше намената за која демек е направен, ај сега стави да речеме касперски интернет секјурити 2012/13 колку да ти искенира до последен бајт (после тоа слободно деинсталишај го) и тогаш врати се тука и пиши колку е супер AVG![]()
иди во more details и Stop за некои што нејќеш да ти се апдејтуваат и ќе имаш critical 0%Само овие две ми се за абдејтовање, а critical ми пишува 39. Ќе има некој проблем ако не ги абдејтовам?![]()
Помош! Сакам да купам антивирус, се мислам помеѓу Нортон и БитДефендер. Кој би ми го препорачале вие???