Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Па што ако е платен, да не е Linux случајно па да нетреба анти-вирус да ставиш?:confused:

веќе 4 години користам АВГ, иако претходно користев СИМАНТЕК. од АВГ сум презадоволен, ем сигурен, ем не ми го малтретира компјутерот, ем не ми зафаќа многу простор. без пари е, си има опција за update и секогаш кога има потреба ти дава до знаење. обично е кога ќе почне нова година, .... сега во мом е 2013.

веќе 4 години користам АВГ, иако претходно користев СИМАНТЕК. од АВГ сум презадоволен, ем сигурен, ем не ми го малтретира компјутерот, ем не ми зафаќа многу простор. без пари е, си има опција за update и секогаш кога има потреба ти дава до знаење. обично е кога ќе почне нова година, .... сега во мом е 2013.

уште да си ја вршеше намената за која демек е направен, ај сега стави да речеме касперски интернет секјурити 2012/13 колку да ти искенира до последен бајт (после тоа слободно деинсталишај го) и тогаш врати се тука и пиши колку е супер AVG :pos:

уште да си ја вршеше намената за која демек е направен, ај сега стави да речеме касперски интернет секјурити 2012/13 колку да ти искенира до последен бајт (после тоа слободно деинсталишај го) и тогаш врати се тука и пиши колку е супер AVG :pos:
кога ќе имам време ОК. но заборавив да спомнам прееска, дека и Ccleaner исто, па така некако Хич немам мака. но ОК, кога ќе имам време ќе го послушам твојот совет

Само овие две ми се за абдејтовање, а critical ми пишува 39. Ќе има некој проблем ако не ги абдејтовам?
9ddzawbadb6mwqtfarmd.png

Avast 8 free најбоље, и плус побрз е од седмицата т.е. побрзо се покрева PC-то
од АВГ и Авира класа подобар и полесен
--- надополнето: 9 март 2013 во 21:49 ---
Само овие две ми се за абдејтовање, а critical ми пишува 39. Ќе има некој проблем ако не ги абдејтовам?
9ddzawbadb6mwqtfarmd.png
иди во more details и Stop за некои што нејќеш да ти се апдејтуваат и ќе имаш critical 0%

Аваст отсекогаш сум го користел и задоволен сум од него :)

Дајте некоја антивирусна за компјутер докај 512 мб рам и слаба графичка ? :)

common sense
на толку рам во 2013 најбоље антивирус ти е common sense, се друго ќе ти успори доста

Hackintosh OS X 10.8.2 и Ubuntu GNU/Linux 12.10 :D

Инаку, сериозно, на Windows 7 користам платен Bitdefender 2013, пред некој месец на Кајгана начекав промоција кај што беше 20 денари за 1 година. Одличен е отпрво имав проблем со компјутерот што ми кочеше заглавуваше по неговата инсталација некогаш ама културно ми објаснија откако испратив извештај дека треба да го избришам Malwarebytes PRO и проблемот престана. Компјутерот ич не ми го успорува барем не забележав некој пад :D

Помош! Сакам да купам антивирус, се мислам помеѓу Нортон и БитДефендер. Кој би ми го препорачале вие???
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 20:08 ---
Помош! Сакам да купам антивирус, се мислам помеѓу Нортон и БитДефендер. Кој би ми го препорачале вие???
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 20:09 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom