Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Сега користам Kaspersky инаку
Kaspersky и Zone Alarm The Best :)
порано зоне аларм го користев екстрим секјурите и сега со касперски па неам фатено ни еден вирус ...во компјутерот

А уште едно прашање братче... Free да симнам или Internet Security да побарам?
Ти што мислиш?

Читајте бре под секој линк си пишува одредена верзија за што служи, што ти одговара тоа симни.

Сега користам Kaspersky инаку
Kaspersky и Zone Alarm The Best :)

Zone Alarm и Kaspersky се скоро ист продукт, истиот ејнџин - код го користат....мада Zone Alarm е многу тежок на системот, и Kaspersky беше, ама 2013 верзијата е доста подобра.

Сега користам avast! немам никаква замерка, ако е некоја недоверлива интернет страна не ја отвара и ако usb-то ви е виросано нема autorun ни open. Ако имате нешто важно на usb а било кој антивирус не ве остава да го отворите, со winrar може да го пренесете и после да го исчистите. Се на ми троши 8mb при нормална работа кога не скенира. Ако некој се жали дека антивирусот му трошел многу ресурси, можда е до Windows 7 многу е заебан и не е нормален :D

Avast бесплатен и задоволен досега. Кој сака да инсталира нека оди преку линков, ако поканам 7 души добивам 1 година Avast PRO. ;)

Јас во последно време почнав да го користам она Microsoft Security Essentials. А пред тоа го користев Bitdefender Total Security и многу сум задоволен од двете. :)

Малку фалење :D Bitdefender Total Security 2013 го користам, го купив за само 0.13$ :)

Лесна му земја на процесорот и хардот.

Other then that, одличен антивирус т.е. вариацијат на Internet Security.
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 13:31 ---
Јас во последно време почнав да го користам она Microsoft Security Essentials. А пред тоа го користев Bitdefender Total Security и многу сум задоволен од двете. :)

Од коњ на магаре...

Лесна му земја на процесорот и хардот.

Other then that, одличен антивирус т.е. вариацијат на Internet Security.
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 13:31 ---

Од коњ на магаре...

А јас заборајв да прашам уше нешто, знам за уште еден од мајкрософт освен Microsoft Security Essentials, а то е MIcrosoft Forefront. Разликата според мене е само во парите, т.е. првиот е без пари а второ се плаќа. Освен тоа, има некои др. поголеми разлики во врска со заштитата на компјутерот?

А јас заборајв да прашам уше нешто, знам за уште еден од мајкрософт освен Microsoft Security Essentials, а то е MIcrosoft Forefront. Разликата според мене е само во парите, т.е. првиот е без пари а второ се плаќа. Освен тоа, има некои др. поголеми разлики во врска со заштитата на компјутерот?

Не се замарај со антивируси направени од MS, не ги бива. Инсталирај си Аваст 7.

Јас немам антивирусна ми помина лиценцата,, ако може некој да ми даде некоја линк да симнам нешто бесплатно или да ми прате на меил :) Фалаа

Јас немам антивирусна ми помина лиценцата,, ако може некој да ми даде некоја линк да симнам нешто бесплатно или да ми прате на меил :) Фалаа
Па другар бесплатен антивирус се АВГ и Авира.Избери која ја сакаш и кажи ми.:D

Бесплатната верзија на avast! Не знам колку ми е добар изборот, но досега не сум забележал проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom