Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
За сите што моментално користите некој бесплатен антивирус како Аваст или АВГ, би ви препорачал да инсталирате касперски антивирус со едногодишна бесплатна лиценца, кој во секој случај е подобар од гореспоменатите антивируси :)
Еве детално упатство која е постапката:
А еве и пишана верзија како да добиете функционална едногодишна верзија на КАВ:
Код:
http://www.raymond.cc/blog/activate-free-kaspersky-antivirus-2013-rog-1-year-license/

Јас користам Касперски ворлд и секогаш имам активна лиценца.

Сериозно? Разбирам да се користи било каква "хакната" програма али антивирус???
Не е хакната, само го брише фајлот што го прави да му е истечена лиценцата. Работи најнормално зима апгрејд и работи 30 дена после тоа повторно активација која трае 2 минути.

norton ili kasperski??koj e podobar.win 8 imam i sakam licenciran da stavam ,t.e ke si ja platam licencata.Koe e podobro da go stavam???
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 20:47 ---
norton ili kasperski??koj e podobar.win 8 imam i sakam licenciran da stavam ,t.e ke si ja platam licencata.Koe e podobro da go stavam???

Norton.

касперски

Нортон, касперски повеќе го успорува компјутерот.
А и нортонот можеш да го најдеш по далеку пониска цена од касперскиот :)

Avast (y) Лиценца 1 година, автоматски се апдејтира досега не сум имал проблеми ни со кочење заради вирус, ни потреба од преинсталација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom