Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Многу е скап касперски :) Некој од овие два да биде..
Сум видел инфицирани компјутери со претходните наведени 2.

Со касперски активна лиценца досега немам видено компјутер со вирус во него. :)

Ако сакаш чисто онака да купиш антивирус подобро купи аваст.

Многу е скап касперски :) Некој од овие два да биде..
Кај виде скап? Јас не знам што прават нашиве дилери ама ситуацијата е ваква:
Kaspersky 40$
Bitdefender 40$
Norton 40 Evra
Ако те чешаат паричките в џеб па сакаш да платиш земи Касперски.

Јас мислам дека есет е најдобар...

без него помалку вируси ќе собереш, отколку со него демек заштитен... како да чуваш куче за да ти ја варди куќата и си стаил знак пази куче ГРИЗЕ, а оно чивавче покакано врата да чкрипне ќе се посере (n)

БАРЕМ БЕСПЛАТЕН АВАСТ СТАЈТЕ АКО НЕ СТЕ ВО МОЖНОСТ ДА СИ КУПИТЕ ЛИЦЕНЦА ЗА ПОАСАЛЕН АНТИВИРУС...

http://www.avast.com/get/b6H4McdF

без него помалку вируси ќе собереш, отколку со него демек заштитен... како да чуваш куче за да ти ја варди куќата и си стаил знак пази куче ГРИЗЕ, а оно чивавче покакано врата да чкрипне ќе се посере (n)

БАРЕМ БЕСПЛАТЕН АВАСТ СТАЈТЕ АКО НЕ СТЕ ВО МОЖНОСТ ДА СИ КУПИТЕ ЛИЦЕНЦА ЗА ПОАСАЛЕН АНТИВИРУС...

http://www.avast.com/get/b6H4McdF

Аваст и за мене е најдобар антивирус и јас го користам.Мислам дека најдоборо ви го предложил Аваст на сите. :)

аваст долги години користам... претходно користев касперски и недела дена нод ( од нодот ич не сум задоволен )

najdobar e da... 6 meseci go imav i kompjuterot nejkese da mrdne, napraviv format staviv kasperski i mi najde 600 virusi vo pcto. A toa lajnoto na sekoj scan mi vikase deka nema nitu eden virus

зависи дали си го надоградувал и која верзија си ја имал... Јас сум многу задоволен од него затоа што ако појдиш на некој страна на која има вирус одма ја блокира . И со него сум го избришал и најгадниот вирус "brontok" ... ;)
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 21:16 ---
Аваст и за мене е најдобар антивирус и јас го користам.Мислам дека најдоборо ви го предложил Аваст на сите. :)

Јас сум го имал ама ич не сум задоволен... Само наоѓаше вируси но не можеше да ги избрише па морав да го форматирам пцто

зависи дали си го надоградувал и која верзија си ја имал... Јас сум многу задоволен од него затоа што ако појдиш на некој страна на која има вирус одма ја блокира . И со него сум го избришал и најгадниот вирус "brontok" ... ;)
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 21:16 ---

Јас сум го имал ама ич не сум задоволен... Само наоѓаше вируси но не можеше да ги избрише па морав да го форматирам пцто

mu stavav klucevi, i ne go bivase, moze so fejk licenca e podobar ali ipak e krs

Ај ве молам малку помош?
Користев до сега нод32 в.5
Симнував скоро на 2 недели нови триал кодови ама ми се здосади од тоа.
Читам дека Авастот е добар. Сакам да преминам на него и симнав 8.0.1489. Уште не сум почнал да го инсталирам.

Како правилно се подесува при инсталација и одкако ке се инсталира на XP SP2 32bit и на WIN7 64bit?
Прочитав некаде дека наместо експрес инстал требало да се иде во кастом и нешто да се исклучува или уклучува ама неможам да се сетам каде и што требаше.
И дали мора на преформатиран компјутер ако имало претходно НОД32 или може да се направи анинстал на НОД и да се оди одма со АВАСТ?

Фала.

Јас користам AVG Internet Security 2013 лиценциран до 2018 (со клучеви од нет нормално)!
Наместен на custom за да можам да бирам што смее а што не смее да оди надавор од мрежата, што да се вклучува на пц...
Добар е сега за сега...

Ај ве молам малку помош?
Користев до сега нод32 в.5
Симнував скоро на 2 недели нови триал кодови ама ми се здосади од тоа.
Читам дека Авастот е добар. Сакам да преминам на него и симнав 8.0.1489. Уште не сум почнал да го инсталирам.

Како правилно се подесува при инсталација и одкако ке се инсталира на XP SP2 32bit и на WIN7 64bit?
Прочитав некаде дека наместо експрес инстал требало да се иде во кастом и нешто да се исклучува или уклучува ама неможам да се сетам каде и што требаше.
И дали мора на преформатиран компјутер ако имало претходно НОД32 или може да се направи анинстал на НОД и да се оди одма со АВАСТ?

Фала.

стај му експрес и не бери гајле и нема потреба од формат, авастот е најлесен антивирус што сум го видел. Нема да го осетиш:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom