- Член од
- 23 август 2011
- Мислења
- 113
- Поени од реакции
- 46
Zosto ti e bitno od kade sum i koja sum? A, sto se odnesuva do tvojata malecka sekogas ostani blizok tatko so nea, obidise da ja islusas prvo i da jas svatis pa posle da reagiras, ama na smiren nacinВеројатно девојчево е од Прилеп по муабетов ... туку не е важно тоа , битно е што за среќа израснала во колку толку нормална личност ( нормално со сите трауми и стравови кои ги доживеала како мала ) ... што се однесува до тоа дали да му кажи на моменталниот дечко или не , мислам дека и да не му кажи сега , ќе му кажи по некоја година ( ако останат до толку заедно ) , а дека ќе му кажи тоа е сигурно ( дали намерно или случајно ќе и се испушти не е важно ), и затоа е подобро да му кажи сега или никогаш во животот додека се заедно , иако мислам дека ваква работа кога тогаш ќе се случи да му ја кажи . Иначе чудно ми е што не им кажала на родителите уште тогаш кога се случило тоа ( без разлика дека имала само 4 години сепак била доволно голема да можи да им кажи ) ... јас имам ќерка од 4 години и секогаш кога ќе и се случи некоја необична работа ни кажува мене или на мајка и .

Ne mozev da im kazam na moite, strav mi bese, posto ne sum blizna tolku.