Што ако вашата партнерка била силувана?

• Креатор на темата Креатор на темата obicna&sexy
  • Време на започнување Време на започнување
Што се нема човек да прочита цццц.....па добро ма ти сакаш со таа детска глупост од пред 20години,да прикриеш сексуални односи со претходните 3ца дечковци....и да глумиш жртва пред новиот дечко,за утре да не може да ти префрли дека си "осетила други" ???

Сериозен си???
Прво, никаде не пишува дека имала односи со претходните тројца дечковци.
Второ, и да имала, девојката има 22 години, да не треба невина да биде до брак?
Трето, што има дечкото да и префрла ако осетила "други" ?Демек тој бил невин пред тоа, немал осетено други женски?

Сериозен си???
Прво, никаде не пишува дека имала односи со претходните тројца дечковци.
Второ, и да имала, девојката има 22 години, да не треба невина да биде до брак?
Трето, што има дечкото да и префрла ако осетила "други" ?Демек тој бил невин пред тоа, немал осетено други женски?

Епа ти знаеш ли да читаш??

Значи јас кажувам дека таа повеќе се замара за некој настан кога била 4год(за кој и самата кажува дека нема трауми)....а воедно со тие претходните тројца дечковци што и го "втерувале"...демек новиот дечко за тоа да се радува,а за ова од минатово да ја остави....пффф кој лузерлук :cautious:

Значи јас кажувам дека таа повеќе се замара за некој настан кога била 4год(за кој и самата кажува дека нема трауми)....а воедно со тие претходните тројца што и го "втерувале"...демек новиот дечко за тоа да се радува,а за ова од минатово да ја остави....пффф кој лузерлук :cautious:

Каде пишува дека тие тројца и го втерувале?Да не и светеше?Или си баба Ванѓа можеби?
Лузерлук е тоа што ти мислиш дека девојките треба да се правдаат ако се не се невини,и тоа на 22 години, а башка во случајот девојкава никаде не напиша дали е невина или не.

Значи јас кажувам дека таа повеќе се замара за некој настан кога била 4год(за кој и самата кажува дека нема трауми)....а воедно со тие претходните тројца дечковци што и го "втерувале"...демек новиот дечко за тоа да се радува,а за ова од минатово да ја остави....пффф кој лузерлук :cautious:
Не ги осудувај луѓето шо не знаеш како се осеќаат. Во прилеп викаме ‘не си тепан ко мал‘ затоа вака се понашаш! Сигурно не ја отворила темава од шо и е досадно дома навечер ами од шо си имала мака...извини ама морам да реагирам

Каде пишува дека тие тројца и го втерувале?Да не и светеше?Или си баба Ванѓа можеби?
Лузерлук е тоа што ти мислиш дека девојките треба да се правдаат ако се не се невини,и тоа на 22 години, а башка во случајот девојкава никаде не напиша дали е невина или не.

А чудна работа,како баш мора да му каже на дечкото за коа била 4год....а да не се пофали и за "втерувањето" од бившите.....или ај коа си поголема сама си го бараш и ти е супер...а ете како мала против твоја волја се десило(А ПРИТОА НЕМА ПОСЛЕДИЦИ)...и ај сеа демек дечковците и раскинуваат поради тоа....а да се запраша,дали нареден пат кога ќе се пофали за кога била 4год,тогаш нека се пофали и за искуството од бившите!!!

п.с А ти колку "втерувачи" планираш да имаш,за да не дојде до ситуација да се правсдаш пред идниот...а колку ти е лимитот???
Не ги осудувај луѓето шо не знаеш како се осеќаат. Во прилеп викаме ‘не си тепан ко мал‘ затоа вака се понашаш! Сигурно не ја отворила темава од шо и е досадно дома навечер ами од шо си имала мака...извини ама морам да реагирам

Брат мразам двојни аршини...затоа се напиздив....оти стасала до 4ти дечко,а мааната кај нив ја наоѓа со тоа дека не и ја разбрале приказната.

А чудна работа,како баш мора да му каже на дечкото за коа била 4год....а да не се пофали и за "втерувањето" од бившите.....или ај коа си поголема сама си го бараш и ти е супер...а ете како мала против твоја волја се десило(А ПРИТОА НЕМА ПОСЛЕДИЦИ)...и ај сеа демек дечковците и раскинуваат поради тоа....а да се запраша,дали нареден пат кога ќе се пофали за кога била 4год,тогаш нека се пофали и за искуството од бившите!!!

Абе дете, дали ти знаеш да читаш???
Каде пишува дека имала сексуални односи со бившите?
Друго, 22 години има, и да имала, нормално е да биде сексуално активна.Или ти веруваш во невиност до брак?

Абе дете, дали ти знаеш да читаш???
Каде пишува дека имала сексуални односи со бившите?
Друго, 22 години има, и да имала, нормално е да биде сексуално активна.Или ти веруваш во невиност до брак?

А не ми кажа, ти колку планираш да ти биде лимитот....15-20...50...100...колку втерувачи....за да не се почуствуваш навредена ако дечко ти те праша,а ти да не се осетиш навредена...

и ајде пиш таму касно е.

п.с А ти колку "втерувачи" планираш да имаш,за да не дојде до ситуација да се правсдаш пред идниот...а колку ти е лимитот???

Јас никогаш не сум се правдала, а и немам намера да се правдам пред моите дечковци, најверојатно затоа што не се пештерски луѓе како тебе.

Брат мразам двојни аршини...затоа се напиздив....оти стасала до 4ти дечко,а мааната кај нив ја наоѓа со тоа дека не и ја разбрале приказната.

Мразиш двојни аршини? Супер, и јас исто.Колку сексуални партнерки си имал ти?Јасно ти е дека ако бараш невинa девојка, треба и самиот да бидеш невин?

Јас никогаш не сум се правдала, а и немам намера да се правдам пред моите дечковци, најверојатно затоа што не се пештерски луѓе како тебе.

Мразиш двојни аршини? Супер, и јас исто.Колку сексуални партнерки си имал ти?Јасно ти е дека ако бараш невини девојка, треба и самиот да бидеш невин?

Види сеа...ако ти си со прекрасен карактер,и мила и внимателна особа....за кој к*р тогаш тројца ќе ја баталат поради случка од 4годинки,а притоа да изгубат таков прекрасен карактер(мила,внимателна и сл.) и која што знаела да цени????????????(смешно ми е да дозволам да поверувам во такви приказни,дека баш поради тој муабет ја баталиле:rolleyes:)

А јас утре ако изодам со 50тина женски,тоа значи дека сум тотален феил......како јас да не сум можел да се пронајдам со 50ет,а баш со 51та да ме биде.....мислам добро бреее...уште ли ќе се лажеме.

п.с се што е квалитетно,е зафатено...и тоа на долг период!!!

п.с се што е квалитетно,е зафатено...и тоа на долг период!!!
Конечно убав муабет напрај, аферим! Ова е така: ете денес разбрав дека мојата ‘најголема неостварена желба‘ се омажила....грррррррр...6-7 години се мафташе со тој куртонот и ја зел слушнав, што све не пробав уште на глава шо не застанав и тоа со години не само еднашка или два пати ама кога неќе неќе и тоа ти е!!:mad:

Би постапил заштитнички кон нејзе сепак тоа шо се случило е против нејзина воља и таа не сакала да се случи тоа а и не би ми пречело да останам со нејзе токолку е супер особа :))

Баш ми се има случено девојка да ми признае дека била силувана и тоа од роднина. Се плашела да каже дома пошто никој немало да и верува. Ја оставив да се искаже, без да и поставувам прашања, после тоа еден сат ја гушкав, и кажував дека ми значи и куп други слатки зборчиња. Плачеше кутрата, не можеше да поверува дека и простив. И нормално, НИКОГАШ повеќе не и го спомнав тоа.

7 годишни деца да и прават gang bang на 4 годишно девојче .. некој си правеше фантазии со темава или ?

Баш ми се има случено девојка да ми признае дека била силувана и тоа од роднина. Се плашела да каже дома пошто никој немало да и верува. Ја оставив да се искаже, без да и поставувам прашања, после тоа еден сат ја гушкав, и кажував дека ми значи и куп други слатки зборчиња. Плачеше кутрата, не можеше да поверува дека и простив. И нормално, НИКОГАШ повеќе не и го спомнав тоа.
Па не е она виновна, она е жртва, не те изневерила па да се бара од тебе да и простиш

Па не е она виновна, она е жртва, не те изневерила па да се бара од тебе да и простиш

И простив во смисла не ја откачив. Во право си, погрешно се изјаснив. Сега видов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom