Што ако ти се скине кондом додека имаш секс?

• Креатор на темата Креатор на темата moviemaniac
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некој ден седиме со другарка и ми вика нејзина другарка била трудна и близначиња и радосна едно друго и после ми вика таа со ти кажував со близначињата,дечко и намерно го скинал кондомот за да остане трудна
Ок типциве по 25/6 год имат али ипак машко намерно да дупне кондом???Малку чудно ми изглеа

Ако не е завршен односот ќе ставиш друг, ако е завршен ќе заврзеш кондомот набрзинка нема да и кажеш и ќе се молиш да и дојде :) .

Што ако ти се скине кондом додека имаш секс?

епа ако не си планирал нешто сериозно ондак си наебал

Не дај боже, на никого не му го посакувам ова.
А и ова што вика Филозофка, ете решение :)

Е добро де. Се скинал се скинал. Битно додека се скинал да нема сперма у него.
Затоа...дури и кога се плескате со кондом сепак свршувајте надвор од вагината.
:)

Па има апче за ден потоа:toe:
Ама пак сеуште нема апче за сида! :helou:

Ако мислиш на тоа дали ќе ти се скине кондомот тогаш не дупи или пак воопшто не го ни ставај, еве како тоа во Македонија функционира:

Ако се деси да ти се скине кондомот, моли Бога она да нема сида, а она нека моли ти да немаш.

А ако е скинат кондомот и у него е “свршено“, тогаш она нека се моли да не остане бремена, па да мора да пие од тие апоите за контрацепција.

И дилемата е? :)))

1) Се скинал кондомот (а не си сетил) си свршил внатре. Апче за контрацепција
2) Се скинал/не се скинал, си свршуваш надвор ем поинтересно е ем рает ти се двете глави.

ako sakate 100 % sigurnost od bolesti od bremenost od se ne imaj te seks toa vie ako sakas devojkata da ne ti zabremeni kupi durex i svrsi nadovor a ako ti se skinal u apteka i brkaj rabota ako ne doma kazi i na majkati neka pravi mekeci :pos2:

абе за најсигурно гаѓај ја у уста и готоо:):helou:

Ама пак сеуште нема апче за сида! :helou:

Ако мислиш на тоа дали ќе ти се скине кондомот тогаш не дупи или пак воопшто не го ни ставај, еве како тоа во Македонија функционира:

Еми не реков дека има де, само реков апче за ден потоа има во аптека а тоа за сидата си у право, апстиненција и моногамија е лекот:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom