Што ако ти се скине кондом додека имаш секс?

• Креатор на темата Креатор на темата moviemaniac
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека не е прашањево за оваа тема ама незнаев кај да пишам ме интересира дали можи кога ке има некоја прв пат секс да не и протече крв..?

ако се скине - не може - ќе потече. така е воглавно.
но има некои кои имаат еластични љумфери и може.

Знам дека не е прашањево за оваа тема ама незнаев кај да пишам ме интересира дали можи кога ке има некоја прв пат секс да не и протече крв..?

Те има прелажано :vozbud:

Pa so ako .. belkim ke ja nemas taa sreka da se fati ribata za jadicata :)

ако се скине .. здравје .. нема назад... него послем е секиранција

Ve molam mnogu mi e vazno !!! Dali pri prv seksualen odnos bez koristenje na zastita moze se zabremeni dokolku partnerot voopsto ne ni svrsi , znam deka nema logika ama pak me e strav , duri ni dvajcata ne ni osetivme deka sum skinata . Duri doma koga si otidov vidov deka imam krv na gakite ne ni osetiv deka se slucilo toa. A odnosot traese 2-3 min samo dvapati vleze i izleze i tolku , ke ostavavme za utredenta bidejki ne nosese kondom ama na krajot bide rabota . NE NI OSETIVMI DEKA SE SLUCILO toa ama decko mi ne ni svrsi ama pak me e strav VE MOLAM ZA SOVET . Odnapred vi blagodaram

Не може да се забремени нема кој да ја оплоди јајце клетката :smir:

Ve molam mnogu mi e vazno !!! Dali pri prv seksualen odnos bez koristenje na zastita moze se zabremeni dokolku partnerot voopsto ne ni svrsi , znam deka nema logika ama pak me e strav , duri ni dvajcata ne ni osetivme deka sum skinata . Duri doma koga si otidov vidov deka imam krv na gakite ne ni osetiv deka se slucilo toa. A odnosot traese 2-3 min samo dvapati vleze i izleze i tolku , ke ostavavme za utredenta bidejki ne nosese kondom ama na krajot bide rabota . NE NI OSETIVMI DEKA SE SLUCILO toa ama decko mi ne ni svrsi ama pak me e strav VE MOLAM ZA SOVET . Odnapred vi blagodaram

Дај не паничи за џабе. Така лесно е тоа, бремена си била -.- Јок, не си, смири се.

Не би требало да си....не паничи за џабе ама за секој случај за да не си ствараш тензии најдобро е да земеш еден тест од аптека и да си провериш ....и да видиш шо е и како е.... да си бидеш на чисто,

Дај не паничи за џабе. Така лесно е тоа, бремена си била -.- Јок, не си, смири се.
Магарето му рекло на зајакот гопеми ти се ушите :pos:...ме изнасмеа маријано, шала на страна.

...ако се скине----^^-----ќе си клаваш нов и ќе завршиш започнатото или слично

Темава закон! :vozbud:
Он топик: Ми се нема скинато до сега, ама секогаш практикувам (и со и без кондом) пред ејакулација да е на виделина :toe: :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom