L 

Liberation
Гостин
Jaс веднаш предлагам четворка....
Два ку*а чуда прават, нели?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaс веднаш предлагам четворка....
Магаре едноТуку, јас бев строго против тројче до неодамна. Ама од денешен аспект би сакал, ама под услов да не биде таа тројка само за секс, туку цврста и сериозна врска
Барем така мислам.
Сериозно :smir:

Епа затоа сакам БРАЧЕН ПАР ен не би наштетил на врската ем сепак ќе има респект
ај тоа френдли секс ќе се вика.

Само ќе ја претепамбез делот со улицата.
A AKO NE DONESE STO PRAIME TOGAS KE GI PROVERIS PRVO PA KE GI PLESNES VERUVAM U TEBE :dА ако сака таа и најдобрата пријателка која што ќе донеси поклон ХИВ вирус во ситуација?
A AKO NE TI ZNACIОк. Кажав, во било која ситуација ако сака тројка(некоја што ми значи) ќе биде претепана. И нема да добие тројка, туку шут карта.
Онда може да си ја понесе најдобрата другарка, ама не таа дебелатаA AKO NE TI ZNACI
)Прашањето не е било каква тројка туку со твој/а пријател/ка.Е ова нече мочи лакоКако прво не верувам дека некоја од моите би се нафатила да се прпелка во кревет со мене и мојот дечко,а второ ако толку има желба првин ќе го пробаме неговиот пријател,да видиме како ќе му биде,па после ќе правиме муабет за мои!
А доколку сака тројка со х особа,ќе му ја остварам желбата![]()
ццц ке ги кешираш на муабет ако не паднат на кеш не е задоволство3 може ако собереш две курви, ги кешираш и си завршиш работа.....со партнер тоа не се прави.
najbolji nesto ja i uste dve picki mozeme da si ziveeme sovrseno do krajot na zivotot ama i dvete da ne go svakaat toa kako on moze so dve zaso ne ja da im bidam dovolen ja a oni dve da si se nadopolnuvaat i da bidat zadovolni od toaИронично мислев на цврста врска меѓу три особи, онака, живот у тројче![]()
а хахахахха колку искрен одговор.. колку одговоров е на место...Кога он ќе прифати 3ка со плус мж уште еден, и ја ќе размислам за тројка со женка (поодвратно нешто да замислам дека ме лигави женски створ неможе).
Немам против за некој што си сака, арно ама јас мислам дека ај кент хендл дет, итс ту мач.
 сите пишуваат ако 3тиот члем е женско ОК.. никој не вика као е машко ОК.. хаха 

: )