Што ако таа/тој сака тројка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
оштар пристап убавицо I like
кои се тие жити се светици?секој си има сексуални машти ,голем штос е да им ги извадиш од мислите и примениш на дело.Жената си ги крие тие ебачки мисли,ете тие се твоите светици што обожаваат све со сексот..претпоставувам
Терминот пачавра(за мене)значи валкана,невоспитана,необразована

него сакав да те прашам што значи тоа бештии/калаштури?

Треба да земеш да слушаш малку Азра а ? Има една песничка На усне вреле вишње, ќе ти даде одговор што се тоа бештии/калаштури :)

Мора оштро друже за да се осети, и дај ти се молам како може човек пред се кој е искрен пред себе си да си ги притиска своите желби и нагони, сакаш тројка бујрум арно ама да се удоволат и двете страни не само едната, како што сум си искрена тука секаде сум си таква значи немам второ јас, таа сум, и да сум кажала мрзам жена да ме лиже и да ме пипка, сакам стрејт рилејшншип, ако одговара може тројка само со двајца значи жена не доаѓа у обзир, кај си видел у порки коа се работат двајца на една мажите да се лигават еден со друг или да се пипкаат??? ноусенс, арно ама во другава варијанта две на еден поише овие двете се работат него момаков у ситуацијава нешто што добија...се додека не сменам мислење нешто да се шекне у мене па да побарам мома плус, ама пак ке кажам тешко со мене да се справи и искочи на крај а камоли плус уште една, стварно ќе треба вијагри допинзи мислам не е се ко на порничите нели ? :)

Жените се многууу перверзни али си ќутат и ми глумат поштени, а ние мужите сме тие манијаците, тие што вараат, тие што се у врска само поради сексот. Баш поради ова би прифатил без разлика дали ми е девојка или не. :smir:

Жените се многууу перверзни али си ќутат и ми глумат поштени, а ние мужите сме тие манијаците, тие што вараат, тие што се у врска само поради сексот. Баш поради ова би прифатил без разлика дали ми е девојка или не. :smir:

Баш би сакала да пробаш и да ми го кажеш чувството какво е кога некој тип покрај тебе ти ја општи девојката(секако доколку истата ти значи нешто) да споделиш тука да видам колку можат чувствата да истраат во такви ситуации..

Баш би сакала да пробаш и да ми го кажеш чувството какво е кога некој тип покрај тебе ти ја општи девојката(секако доколку истата ти значи нешто) да споделиш тука да видам колку можат чувствата да истраат во такви ситуации..

Да ја поделиме со другарите не е на одмет

Па, веројатно би прифатила, но не со моја пријателка.
Со некоја рандом девојка/дечко кои никогаш повеќе нема да ги видиме :)

Со пријател или пријателка јок, со познаници и тоа пар, зошто да не ако и двајцата го сакаат тоа и ако го третираат како игра. Гарант е супер искуство за оние парови кои јасно ја разграничиле љубовта, сексот и игрите во сексот. И сето ова само доколку станува збор за заедничка желба на двајцата а не исполнување на желбата на партнерот како доказ дека многу го сакате. Ако се случи поради второво, врската после тоа гарант ќе отиде во пропаст.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom