Што ако таа/тој сака тројка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто да не...мислам најозбилно ако ви стане сексот монотон а секогаш има ново да се проба па оти да не???

Плус факт е дека трети партнери/ки ќе бидат и мажи и жени,ама ја би одбрал поарно со веќе брачни парови така е најбезбедно(од болештиња ем ново искуство и размена на искуства).

Магаре едно :) Туку, јас бев строго против тројче до неодамна. Ама од денешен аспект би сакал, ама под услов да не биде таа тројка само за секс, туку цврста и сериозна врска :) Барем така мислам.

Сериозно :smir:

Епа затоа сакам БРАЧЕН ПАР ен не би наштетил на врската ем сепак ќе има респект:)

ај тоа френдли секс ќе се вика.

може може зошто да не ако таа сака тројка има чаре јас и нејзиниот вибратор и завршена работа,значи вибратор се смета како трето лице:pos2:

Може тројка ама јас и она и другарка некоја нејзина.Или по мој избор третата.А друго машко нема шанси...

Епа затоа сакам БРАЧЕН ПАР ен не би наштетил на врската ем сепак ќе има респект:)

ај тоа френдли секс ќе се вика.

Иронично мислев на цврста врска меѓу три особи, онака, живот у тројче :)

Го имав пред да се омажија едни две другарки али сега:icon_frow

Значи другарски ќе опстане а ако дојде до ОНАА љубов тогаш ќе има и љубомора.

Само ќе ја претепам :) без делот со улицата.

te svakam deka si musliman kaj vas e drug muabetot okolu seksot ama trgni go toa na strana samata pomisla ne ti izgleda malce provokativno dve od ednas si gi lizat picinjata se drapaat se lapaat pred tebe ti kleknnuvaat na kolena i im prais sto sakas film taka

--- надополнето ---

А ако сака таа и најдобрата пријателка која што ќе донеси поклон ХИВ вирус во ситуација :)?
A AKO NE DONESE STO PRAIME TOGAS KE GI PROVERIS PRVO PA KE GI PLESNES VERUVAM U TEBE :d

--- надополнето ---

Ок. Кажав, во било која ситуација ако сака тројка(некоја што ми значи) ќе биде претепана :D. И нема да добие тројка, туку шут карта.
A AKO NE TI ZNACI

Прашањето не е било каква тројка туку со твој/а пријател/ка.Е ова нече мочи лако:) Како прво не верувам дека некоја од моите би се нафатила да се прпелка во кревет со мене и мојот дечко,а второ ако толку има желба првин ќе го пробаме неговиот пријател,да видиме како ќе му биде,па после ќе правиме муабет за мои!
А доколку сака тројка со х особа,ќе му ја остварам желбата:)

Ти си девојката која може да ми го разубави животот хахахах се шалам али би сакал да иам девојка која ке ми исполни таква желба

--- надополнето ---

3 може ако собереш две курви, ги кешираш и си завршиш работа.....со партнер тоа не се прави.
ццц ке ги кешираш на муабет ако не паднат на кеш не е задоволство

--- надополнето ---

Иронично мислев на цврста врска меѓу три особи, онака, живот у тројче :)
najbolji nesto ja i uste dve picki mozeme da si ziveeme sovrseno do krajot na zivotot ama i dvete da ne go svakaat toa kako on moze so dve zaso ne ja da im bidam dovolen ja a oni dve da si se nadopolnuvaat i da bidat zadovolni od toa

Кога он ќе прифати 3ка со плус мж уште еден, и ја ќе размислам за тројка со женка (поодвратно нешто да замислам дека ме лигави женски створ неможе).
Немам против за некој што си сака, арно ама јас мислам дека ај кент хендл дет, итс ту мач.

Кога он ќе прифати 3ка со плус мж уште еден, и ја ќе размислам за тројка со женка (поодвратно нешто да замислам дека ме лигави женски створ неможе).
Немам против за некој што си сака, арно ама јас мислам дека ај кент хендл дет, итс ту мач.
а хахахахха колку искрен одговор.. колку одговоров е на место... :) сите пишуваат ако 3тиот члем е женско ОК.. никој не вика као е машко ОК.. хаха

Инаку у тројка... шознам?? абе шо е е мое само мое е !!! свое недавам туѓо небарам..

П.С А ЗАМИСЛЕТЕ ТРЕТИОТ ЧЛЕН А Е Shemale ? а а а а ? :) :) :) : ) :) :)

Би сакал да пробам, но некако ич не ме пали вунаст г'с, а со трето женско да, дефинитивно.
За Shemale што знам. Ја не ги сакам а сигурен сум дека ни партнерката нема да прифати.

Ако таа сака со уште едно женско, може да се умре среќен. А со уште едно машко, bitch get out of my house!!

ако сака ќе и речам да оди зад линијата 6,25 и нека шутира..ваљда ќе погоди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom