Што ако таа/тој сака тројка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Што би направиле ако сте во сериозна врска/брак и вашата партенрка побара од вас да напраите тројка со некој твој пријател?
И за жените: ако вашиот партнер побара од вас тројка со ваша пријателка?

Па, прво и основно би ја седнал на разговор, за да се обидеме да разрешиме зошто таа тоа би го барала. Да одиме во детали, за отворено да си каже што ѝ лежи на ум.

Ако се покаже дека желбата за тројка е нејзина манифестација на некој скриен проблем, откако ќе се лоцира проблемот, ќе се обидеме заеднички да го решиме. Така би требало таа желба за тројка, која всушност е некој потиснат проблем, да исчезне.

Е сега, ако *навистина* таа тоа го сака, поради која и да е причина, и спремна е дури и да ме изгуби поради тоа, ќе поразмислам колку ми значи таа и колку е спротивно на моите морални вредности да одам во тројка заради неа.

Сепак, најверојатно е дека би одбил и дека би дошло до прекинување/развод.

Јас сметам дека во животот се што е до умерени граници треба да се проба.
Ама тоа во свое време, на право место, во права прилика.
Во врска, тројка е веќе гужва. :)

Женско да ни се придружи да но машко никако :pos2::pos2::pos2::pos2:

Двајца се пар.
Тројца веќе се ГРУПА. Значи, ако мене партнерот ми побара ГРУПЕН секс, многу е веројатно дека ќе мастурбира додека си најде нов, по “либерален“ партнер.

Капиши?

Би ја тепал додека не падне во несвест. После би ја исфрлил на улица.

А ако сака тројка Ти Она и најзгодната и пријателка?

А ако сака тројка Ти Она и најзгодната и пријателка?
Тогаш сигурно би ги тепал двете :).
Ауу гледам на крај краева да не завршам со некоја таква :se_ molam.

Само ќе ја претепам :) без делот со улицата.
А ако сака таа и најдобрата пријателка која што ќе донеси поклон ХИВ вирус во ситуација :)?

А ако сака таа и најдобрата пријателка која што ќе донеси поклон ХИВ вирус во ситуација :)?

Ок. Кажав, во било која ситуација ако сака тројка(некоја што ми значи) ќе биде претепана :D. И нема да добие тројка, туку шут карта.

Во ред да си пишам јас не би ја тепал, прво прво би гледал што понастрана од таква и таквите како нејзе тоа подобро.

Не велам дека јас сум нешто посебно светец или така нешто, ама што понастрана тоа подобро.

Епа ако сака...

Добра тема нема што...што ако сака тројка хммм...ја гледам од оваа призма...како може ако си ја сакаш девојката ако си еве да кажеме заљубен ако ја поштеваш те поштева си делите интимни моменти и се остало, како можеш да го поднесеш фактот да гледаш дека некој друг ја пегла девојкати и обратно за женските како може да гледате како дечкови пегла некоја пред ваши очи. Мислам нема смисла нема логига. Ќе заврши чинот и што ќе и кажеш браво маче одлична беше ќе се спуштиш доле до продавница и ќе и купиш сладолет WTF...тројка нема проблем ама ако девојката во мојот живот да нема некое значење и биде само чист СЕКС само Ј*БЕЊЕ. така нема проблем мислам кој би правел проблем...како што секое машко сака со две девојки така и не секое женско сака со 2 мажи:vozbud:ама ги има....
Threesomeindia.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom