Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Јас како што знам ICE работи подоцна, а и Fashion мислам.

Не затвараат тие во 1 навечер, барем така мислам.

Fashion братче работи до 1,има танчерки,добра музика и се тоа али само до 1 работи :)

Не знам многу за градот, ама знам дека народот е најпрекрасен и многу си ги сакам Штипјаните...

Денес во Штип се одржа Пастрмајлијада 2007 на која присуствуваа некои познати фаци како Бранко Црвенковски, Дуле и Коки и др. Имаше околу 1000 пастрмајлии и 800 литри вино.
Ај да видам кој дојде денес во Штип :)

Денес во Штип се одржа Пастрмајлијада 2007 на која присуствуваа некои познати фаци како Бранко Црвенковски, Дуле и Коки и др. Имаше околу 1000 пастрмајлии и 800 литри вино.
Ај да видам кој дојде денес во Штип :)

Се најдов јас таму од некоја причина што ме врзува за Штип веќе 20 години ама немој те молам да ја споменуваш Пастрамајлијадата,ваљда не си горд на таа ужасна организација?Не сум расположена за кавга зошто си го сакам Штип,многу работи ме врзуваат за него ама немој да се лупате во гради дека ви беше тоа успешна мисија:wink:.

не реков дека сум горд ама догодина ке биде подобро. Требаше да пее и Тоше ама биде што биде :( а зашо неуспешна мислам дека не беше лошо
Еве ви некои сликички да видете како беше
http://www.stiponline.com/sliki/main.php?g2_itemId=8398

не реков дека сум горд ама догодина ке биде подобро. Требаше да пее и Тоше ама биде што биде :( а зашо неуспешна мислам дека не беше лошо
Еве ви некои сликички да видете како беше
http://www.stiponline.com/sliki/main.php?g2_itemId=8398

Сигурно дека од догодина ќе се оправат зошто си ја видоа кај им е утката,не дека беше лосо за прв пат,ама јас ко што чув многу години наназад се спремало тоа да се случи,и ако веќе се спремало толку ,реализацијата беше утната,зборам за организација,за се она што беа замислиле да биде бесплатно,за онаа трката на децата што се одржа во темница,за последниот дел во кој беше музиката,а траеше само пола саат...за тоа зборев,а инаку браво за идејата.Нема лутиш одма:wink:.

Jas sum od Stip i mora da kazam deka sum gorda stipjanka. Sega od koga se otvorija fakultetite gradot e ludnica, si imame i diskoteka, kabareto raboti do sabajle, vo sreda osobeno e interesno na studentska, ovoj petok ke doaga Elvir vo fashion, pa moze da otideme da smeneme malku. Tuka se najubavite pastramajlii, ni veleskite ni svetinikolskite ne mozat da se sporedat so nasite, mmmm mi se prijade ke si poracam sega edna:baeh:. Isto mnogu sme gordi na Makfest, najdobriot festival, jas izrasnav so nego i go sakam mnooogu i to.

Штип ахх!!!какви спомени лежат у тај град good old days!!!градот не е ништо посебно но ја праевме ние кој идевме од други градови станови ова она. И ден денес одам у Штип и топ си минам со ех школски френдови итн итн

Jas sum od Stip i mora da kazam deka sum gorda stipjanka. Sega od koga se otvorija fakultetite gradot e ludnica, si imame i diskoteka, kabareto raboti do sabajle, vo sreda osobeno e interesno na studentska, ovoj petok ke doaga Elvir vo fashion, pa moze da otideme da smeneme malku. Tuka se najubavite pastramajlii, ni veleskite ni svetinikolskite ne mozat da se sporedat so nasite, mmmm mi se prijade ke si poracam sega edna:baeh:. Isto mnogu sme gordi na Makfest, najdobriot festival, jas izrasnav so nego i go sakam mnooogu i to.

Полека женска... Се знае што е пастрмајлија, Велес се цареви за тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom