Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
во штип се може да има
ама ноќен живот дефинитивно нема
не само што се се затвора у 1 саат,
туку и тие цајканите со нивните колеги инспектори, одат низ градот и запишуваат, приведуваат.....ма што к-р и се сака, зависи од денот како и поминал..............
не можеш со прст да мрднеш.....за никаде

само тоа треба да се оправи, дај една дискотека нека ни отворат да се пожуркаме и ние малку, а не што гледам, сите накај виница , радовиш и струмица идат на излавање....
а божем центар на источна македонија сме
:tapp:

во штип се може да има
туку и тие цајканите со нивните колеги инспектори, одат низ градот и запишуваат, приведуваат.....ма што к-р и се сака, зависи од денот како и поминал..............

само тоа треба да се оправи, дај една дискотека нека ни отворат да се пожуркаме и ние малку, а не што гледам, сите накај виница , радовиш и струмица идат на излавање....
Не се нервирај сега со факултетот ноќниот живот ќе живне стопосто:)

тоа со факултетот ич не ми врши работа, пошто учам у скопје и си идам натаму за месец дена
за сега ми е работата, лето, ова она
:toe:

Stip e zakon...Super gostoprimlivi luge...Vo septemvri sum na svadba!

во штип се може да има

Не заебавај! Закон е Штип за излегување, има ненорамално позитивни луге, можам да речам најмногу во цела Македонија, тоа е најбитно за добро да си пројдеш кога ке искочиш у град, не ми треба полна дискотека идиоти што работи до 6.00 наутро, доволни ми се 3 девојчиња што се смешкаат и расположени за дружба у кафич, па затворал во 1 кафичот? Нека затвори, дал господ, станови, куќи, коли, хотели итн! Така?
Немој да ме сватиш погрешно ама Луѓето се најбитни, џабе е Select или MAF MAF у Струмица кога луѓето нечинат, боље ке си гледам филм дома, зборам општо! Тоа е тоа, колку сакаш биди расположена ако сите се смуртени околу тебе, џабе е, и џабе е ако келнерката не ти се насмевне кога ти ја носи текилата, тогаш ми се повраќа не ми се пие!
Глупави во моменти во Штип немало нити сум слушнал од некого дека имал! :smir:

еј слушај не сме се разбрале
и јас не сум некоја што обожава кафичи.....
ама па и не ми прави кеф да сум со 2-3 насмеани момчиња околу мене...
си сакам јас друштво мое, другари и другарки...... и од дека тој стан да го најдам, затоа со гитарка си идеме на сутлак(знаеш за што ти зборам)
и за некој саат - два ни доагаат инспектори и не малтретираат.....
тоа сакав јас да кажам
а за кафичите
ич не ме боли до колку работат..........
нека ги затворат сите...........:baeh:

ee...diskoteka treba i toa asalna,i da ne ja zatvarat u 1,treba cela vecer da rabotat

еј слушај не сме се разбрале
и јас не сум некоја што обожава кафичи.....
ама па и не ми прави кеф да сум со 2-3 насмеани момчиња околу мене...
си сакам јас друштво мое, другари и другарки...... и од дека тој стан да го најдам, затоа со гитарка си идеме на сутлак(знаеш за што ти зборам)
и за некој саат - два ни доагаат инспектори и не малтретираат.....
тоа сакав јас да кажам
а за кафичите
ич не ме боли до колку работат..........
нека ги затворат сите...........:baeh:
А не! Ти не си ме разбрала!:vozbud:
Е јас напротив обожавам кафичи, да ме оставиш цел ден можам да седам на маса и да муабетам и нон-стоп ке имам нешто да ти кажам, притоа нема да почуствувавм ни трошка напор или тешкотија!
Не ти прават кеиф 2-3 насмеани момчиња? Е добро колку сакаш ти?
Е друг пат јавете се, ке организираме нешто за да не идете со гитарка да дрнкате па да ве брка полиција!
Полицијата има едно добро правило, ако се дечко и девојка можат да прават што сакаат и каде скаат(и на семафори да се ебеш ништо нема да ти речат), тогаш не пишуваат никакви казни ама ако сте цело друштво тогаш и најситна грешка е прекршок! Проверено!:smir:
Btw, постов го пишувам од Центарот на Штип у интернет кафето карши трговскиот од горна страна!
Их ама убав француски сум јадел у Хамби утрово, закон се дечките за сендвичи, едни од подобрите во државава!

у кое интернет кафе "spynet"?
пс. а ти од штип си или онака на гости..........?????
ај поздрав од мене (голем) у секој случај
:smir:

stip! mesto KAJ MLADITE poznato po nokniot zivot, a najveke pa ubavite zanski!!!:
sekogas provokativni, primamlivi, dobri za flert, ubavi, ekskluzivni, graciozni nikogas ne zapostavajki go svoeto nadvoresno JAS!

Штип не сум бил тамо никогаш, но имам добар другар од тамо Димитар Боксерот:) така да можда ќе одам после нова година натамо:)

Јас бев у Штип пред една недела арно ама пред Штип ми се дупна гумата и чекав 1 час некој да допре и да ми даде клуч да си ја сменам гумата дали се штипјани негостопримливи или што незнам ама цел 1 час чекав бекој да допре, после толку чекање допре мислам дека беше претседателот на Ф.К Брегалница (едно големо фала до него да го поздравите ако го познавате)ама на крај краева се исплатеше бидејќи јадев прекрасна пастрмајлија на влезот од Штип.
П.С:Се на се ми се виде како убав град Штип а посебно Штипјанки:smir:

Јас бев у Штип пред една недела арно ама пред Штип ми се дупна гумата и чекав 1 час некој да допре и да ми даде клуч да си ја сменам гумата дали се штипјани негостопримливи или што незнам ама цел 1 час чекав бекој да допре, после толку чекање допре мислам дека беше претседателот на Ф.К Брегалница (едно големо фала до него да го поздравите ако го познавате)ама на крај краева се исплатеше бидејќи јадев прекрасна пастрмајлија на влезот од Штип.
Ne se tie shtipjanki! Tie se shtipki! Inaku Vazi za kulturen grad! A moram ovdeka da priznam: vo Tetovo koga i da sme ostanale nekakov defkt na avtopat sekad za 5 minuti se naogal nekoj da 'dopre' i da ni pomogne! Posledno vo 23.00 se najdoa dvajca ljochki da ne odshlepaat do benzinska i toa bez da digneme raka, sami se ponudija dechkite. bravo!

можда не си го погодил времето ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom