Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Кањон имаме да, а наскоро и плажа. Да ти е мерак летото да си го поминеш во Штип. :unsure:
Хаха 2 плажи ќе имаме :D
Една покрај Брегалница и една покрај Отиње :D

Па нема да биде покрај некоја река..
Ќе биде во Енџлс Кафе.

Од 10-12 август ќе биде плажата. :D
Пред 2 недели имаше базент со женски во него, а сега па плажа. Жалам ги тие што после забавата ќе го чистат песокот.:pos:

Штипјани знаат каде е и кога е :)
WH4CQ.jpg

Се прашувам само што се случило со багерите во Отиња после невремето:D:D

Се прашувам само што се случило со багерите во Отиња после невремето:D:D

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Ме изнасмеа еј.. Незнам тоа.. Не живеам во центарот оваа слика ја најдов на фејсбук од еден автор на сајт кој ја сликал состојбата.. Иначе овде во 8-ми Ноември сите дрва се скршени и преска кога дуваше силен ветер еден мотор имаше на патот. :pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Ме изнасмеа еј.. Незнам тоа.. Не живеам во центарот оваа слика ја најдов на фејсбук од еден автор на сајт кој ја сликал состојбата.. Иначе овде во 8-ми Ноември сите дрва се скршени и преска кога дуваше силен ветер еден мотор имаше на патот. :pos:
Дај не зафркавај. Од 8ми ноември си?????????

Еј види Штипјани на форум! Јас кога се регистрирав бевме само јас ,разор,и веке неактивната Blueberry.Фино,фино

Пред да почне силниот ветер, громовите и сл.

Живеам на 8-ми спрат и денес на невремето како да присуствував на апокалипсата. Како некој да ми тропаше бесно со тупаници по вратите од терасите, додека насекаде околу мене светкаше. Во неколку наврати снема и струја. Сакам да кажам, иако беше страшно, мене ми беше уживанција.

Живеам на 8-ми спрат и денес на невремето како да присуствував на апокалипсата. Како некој да ми тропаше бесно со тупаници по вратите од терасите, додека насекаде околу мене светкаше. Во неколку наврати снема и струја. Сакам да кажам, иако беше страшно, мене ми беше уживанција.
Мој стил си ти.. :D На терасата имав метар ипол вода.. :D:pos:
Ролетните ми се мават ко луди.. :D Дрвата шо ми се пред тарасата навалени до земја.. Дрвата во школото (Тошо Арсов) и тие навалени до земја.. ФИЛМ.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom