Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
^ Исто и јас :D

Него остајте вие седеле сте у стано, шо да кажат тие шо биле у колата на сред улица :D Од денеска и камења ќе ставам у багажник :giggle:

^ Исто и јас :D

Него остајте вие седеле сте у стано, шо да кажат тие шо биле у колата на сред улица :D Од денеска и камења ќе ставам у багажник :giggle:
Ти во кола седеше ? :pos:

Се знае кога ќе биде Пастрамајлијадата? Сите ми велат септември, а никој не кажува точна дата.

Мистично.

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Пастрамалијадата, хм. Ставиле ја на едносмерната да биде. Не можеш да се разминеш,пастрамалиите ќутук, ебати умренио град шо сме. Добро толку ли не може да се изнаорганизира да биде да речеме на стадионо, па народ, народ-плева, па собери ја нашата рок елита ( мислам од Македонија -доволно е тие шо свират по Џезо да ги донесат ќе има добра забава), па пиварите, па тугај да видеш пастрамалијада. Само како идеја де.:)

Абе лани бев за прв пат и не беше лошо, некако едносмерната како шеталиште му дојде, си се шеташ и си бираш ресторан/ кафана. Имав и гости, и им се допадна. Музичкиот дел го испуштив намерно, бидејќи тој ден се состоеше од редовната Слаткар ДНК Зен постава од Ејнџелс.

За мене најдобриот дел од евентот е задоволен, а тоа е пастрамајлијата. Речиси и нема никаква разлика помеѓу онаа на лице место и онаа на штандовите. Пиво никогаш не сум пиел уз неа, не ми е ни текнало, искрено :)

И ја има гости и на моите им се свиѓаше, па мош и тоа е најбитно да живее мито за пастрамалијата. Ја искрено сум јадел и порепрезентативни примероци на пастрамајлија. Инаку да не се лажеме си траже простор. Една Струмица стана за нас Лас Вегас и поим за организирање на манифестации.

Пастрамалијадата, хм. Ставиле ја на едносмерната да биде. Не можеш да се разминеш,пастрамалиите ќутук, ебати умренио град шо сме. Добро толку ли не може да се изнаорганизира да биде да речеме на стадионо, па народ, народ-плева, па собери ја нашата рок елита ( мислам од Македонија -доволно е тие шо свират по Џезо да ги донесат ќе има добра забава), па пиварите, па тугај да видеш пастрамалијада. Само како идеја де.:)

Сега ке биде на плоштадо...... мислам дека и офицјалното пуштање на фонтатната ке биде со тоа!

Не ми се свиѓаше Пастрамалијадата само еднаш поминав низ улицата и си отидов во Везилка на пастрамајлија, оти овие на штандовите за 100 ден беа мали и суви.

Може и на паркингот на Сточното пазариште, може и на плоштадо ( не знам дали е готов, не сум бил у Штип 3 месеца ).
А за на стадионо тешко, они не дават да џогираш на него оти травата се уништувала, а камоли еден труп луѓе да се соберат на неа :D Света трава е тоа :D

Може и на паркингот на Сточното пазариште, може и на плоштадо ( не знам дали е готов, не сум бил у Штип 3 месеца ).
А за на стадионо тешко, они не дават да џогираш на него оти травата се уништувала, а камоли еден труп луѓе да се соберат на неа :D Света трава е тоа :D

Не е света.... 30 000 евра е! ;)

Едносмерната ја знаете.. -Е, ја знаеме... Златарата Крле, ја знаете?- Ја знаеме... Пиларата до Крле ја знаете? - Ја знаеме де!

Е до таа пилара се наоѓа бутико Ефтинија, а на излого на бутико Ефтинија се наоѓа ЅИДО НА СРАМО.

Сте го ѕирнале? Госпожа (случајно ја знам по извиџење:pos:) си влегува со дете и си бендисуват едни балетанки, си ги става у ташна и дим да ја њама. Сето после снимано од фантастичните камери на Ефтинија, се преточува у клип кој ден денес се врти на излого. Па и озгоре , напишале со ја волкави букви у стил: Госпожата со дете како краде (не се сеќавам точно на тексто, парафразирам).

За тие шо сакат да го видат клипо, ексклузивно од понеделник, пошо чера ко оевме накај Ајс, мониторо беше завртен накај унатре.

За 450 денара бе еј!

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom