Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја година планирам Велигден да го пратам од Исарот, ама до сега ниту еднаш не сум бил. А сликата ептен добра, ти ја сликаше?

Не, али идејата за Велигден на Исарот е генијална.

Не, али идејата за Велигден на Исарот е генијална.
Ај една трик-слика. Овој водопад во Штип е сликан или не?
531295_3804006739883_1268794973_33663856_399356207_n.jpg

Ај една трик-слика. Овој водопад во Штип е сликан или не?
531295_3804006739883_1268794973_33663856_399356207_n.jpg

Отиња и нејзините милион водопади, уште само вода да имаше. Мене ми изгледа како да е на Отиња или па грешам :)

Отиња и нејзините милион водопади, уште само вода да имаше. Мене ми изгледа како да е на Отиња или па грешам :)
Точно, сликано со јак зум. Иако на прв поглед изгледа дека е сликан некој голем водопад од хилихоптер. Прв пат кога ми дојдоа колеги на посета умреа од смеа. Водопад на река без вода.

Хммм... Штипзбург :) Моментално сум таму , веке 2 година , инаку студент од Скопје , лично ми се допаѓа градот , ноќниот живот незнам , не одам по студентски или слично , само едно не ми се допаѓа , шабанарија од сите страни, цигани шо те гледаат настрана после 12 саатот навечер , и Турци што кога на пример сум сам, немаат на што па се билдаат на моите нерви :@ :) градот си е кул , Нема многу негде за искачање да речеш ама пак за живот таман си е ... :)))

Хммм... Штипзбург :) Моментално сум таму , веке 2 година , инаку студент од Скопје , лично ми се допаѓа градот , ноќниот живот незнам , не одам по студентски или слично , само едно не ми се допаѓа , шабанарија од сите страни, цигани шо те гледаат настрана после 12 саатот навечер , и Турци што кога на пример сум сам, немаат на што па се билдаат на моите нерви :mad: :) градот си е кул , Нема многу негде за искачање да речеш ама пак за живот таман си е ... :)))
Ноќен живот е апстрактен поим за Штип. А на кои Турци мислиш, на студентите?

Ноќен живот е апстрактен поим за Штип. А на кои Турци мислиш, на студентите?

И тоа што велиш ... бар едино ми се допаѓа тоа што имаат евтини пијачки , све е за ( читај добро ) 100 денари поевтино од Скопје :) сепак, тоа е така бидејќи побарувачката во Скопје и во Штип не е иста , а исто и потрошувачката али нема везе... за кои турци ме праша ? па навидум млади ми изгледаа , како за студенти :)))

Скроз запоставена тема.

Туку, да прашам, плажата (?!) во Ејнџелс отворена е?

Скроз запоставена тема.

Туку, да прашам, плажата (?!) во Ејнџелс отворена е?

Не е уште, кажаа ќе известат кога ќе биде, вчера беше ја немаше ништо :D

Не мора да се оди во Аризона за да се види The Grand Canyon, и овој на Отиња ќе заврши работа.:)

Кањон имаме да, а наскоро и плажа. Да ти е мерак летото да си го поминеш во Штип. :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom