Шпиц или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување

Кои чизми повеќе ви се допаѓаат?

• Вкупно гласачи
    156
Дефинитивно заоблени. Може малку, ама мноооогу малку шпиц, ама онака ептен ко лопати ми се ко 10 броја поголеми.

Гласав за двете, бидејќи зависи од приликата. На пример ако одиш некаде на забава/прослава, повеќе прилега шпиц. За низ град можеби повеќе прилега заоблено. И затоа си гласав за двете. :)

ЗАОБЛЕНООООО :) .Шпиц не сакам, немам носено и не планирам да носам. Не ми делува елегантно, кога ќе видам девојка со шпиц очекувам да се сопне во секој момент.

Мартинка рулз...заоблено дефинитвно(подржано со челик)...

Дефинитивно заоблени. Шпиц во никој случај. Ми се допаѓа како стојат на нозете, многу убаво делуваат, но на други нозе, на моите никако. Не се чувствувам пријатно и се мислам дека ми се неколку броја поголеми.
Никогаш немам излезено со такви обувки, единствено што сум пробувала дома на мајка ми.

може благ шпиц,такви носам и ми се симпатични, ама она ептен шпицесто воопшто не би купила такви...сметам дека такви кондури се мн елегантни и како за постари жени..:pipi:

заоблени...никако шпиц, не знам зошто али од кога почнаа да се носат шпиц чевли сум се ежела толку не ми се допаѓаат...посебно тие што се ептен шпицасти...одсекогаш сум си купувала заоблени и ми се омилени за секоја пригода

заоблени...никако шпиц, не знам зошто али од кога почнаа да се носат шпиц чевли сум се ежела толку не ми се допаѓаат...посебно тие што се ептен шпицасти...одсекогаш сум си купувала заоблени и ми се омилени за секоја пригода
Јас знам зошто. Затоа што си била копиљка во тоа време, ако сега имаш 21, тогаш си имала колку, 12-13? И си носела Цицибан...

И бидејќи модата секоја година се менува и се врти во круг (за компаниите да остваруваат профит), и секоја година тоа што го имаш догодина ќе ти биде демоде, од догодина сите ќе викате дека шпицот е помодерен. Годинава, уживајте во заоблените :)

Јас знам зошто. Затоа што си била копиљка во тоа време, ако сега имаш 21, тогаш си имала колку, 12-13? И си носела Цицибан...

И бидејќи модата секоја година се менува и се врти во круг (за компаниите да остваруваат профит), и секоја година тоа што го имаш догодина ќе ти биде демоде, од догодина сите ќе викате дека шпицот е помодерен. Годинава, уживајте во заоблените :)

ехее јас кога имав 12-13 години се носеа коцкасти напред....па пред некое време почнаа шпицастите па сега заоблените иако пак се носат и шпицасти, а ко што гледам веќе некако пак се враќаат накај коцкасти напред само не до толку како порано..:helou:

абе каков спиц заоблени у мое време се носеа 501 кондури ...хахаха

Имам и такви и такви.Зависи кој ми одговарат тие ги носам.

Шпиц никако не сум носел, заоблено преферирам..

Не можам да се замислам себе си по шпицасти штикли.
Мојот избор се заоблени, во краен случај нешто измеѓу...:)

Дефинитивно заоблени...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom