Шпиц или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување

Кои чизми повеќе ви се допаѓаат?

• Вкупно гласачи
    156
Од секогаш и засекогаш шпицот ми е и ке ми биди селски .Сепак тоа е право на избор..али лично јас го мразам:toe:

Ауу шпиц ме нервира,секојпат носам заоблени...

нема шанси никогаш да носам шпиц само еднаш сум облекла и беше ептен глупаво и не ми се допага воопшто:nenene:

Немој бе утрински.Шпиц е боље:pos2:

...не носам штикли...ама кога би носела би било заоблено..зашо гледам и сепак она шпицон..ауу за нигде е...

Не знам зошто ви е селски, шпицот, бил, е, и ќе биди секогаш во мода.
Заобленото кај нас почна прошлото лето, па сега почна многу да се форсира.

Сакам и заоблено, ама кога би морала да бирам, избирам шпиц.

Шпиц forever!..:pipi::icon_lol:

Ништо не му фали на шпицот, дезинформации од типот селски е/аут е или не знам шо... Молим вас. Баш убаво стои и издолжува, под услов да не е од неупутена личност биран. Океј, ако носиш четрсдевет, онда грдо ќе ти стои, јбг. :icon_lol:

Јас сум на заоблени, сега, а и во иднина. :pipi:

:oftopic:

Станвувам посабајлечки, отварам форумов и хоп гледам тема: шПриц или не? Трљам очи, да видам во кој под-форум е и гледам во Мода....аиииииии си викам ПАК мода станале шприцевите :) Кога тоа шпицеви да ти биле

јас се извинувам, што ви реметам дискусија, но морав да пишам нешто поради тоа што силно бев вознемирен од наводно новата мода :)

Досега немам носено шпиц ама имам 16 години можеби допрва ќе носам ама некако не ми се допаѓа шпиц.Повеќе сакам заоблени:smir:

Bash e grd, selski i aut shpicot...Od sekad sum nosela i kje nosam zaobleni. Ne znam koja e funkcijata na shpicot-koja e ulogata na tie 3-4 cm prazen prostor...:toe:Ne izglea ubavo, mnogu e tetkinski kaj pomladite devojki i losho izglea so suknji ili fustani...

Заоблени појќе ми се свиѓаат.. имам и едни шпиц ама све на све ги иам облечено 3 пати...:toe:

Шпиц...имам такви чизми цела зима скоро во нив бев...ги обожавам:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom