Шпиц или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување

Кои чизми повеќе ви се допаѓаат?

• Вкупно гласачи
    156
зависи од гардеробата што ја носам така и штикли ако носам нешто понеформално поубаво стојат заоблени со пониска штикла воедно и елегантно но носам и шпиц пошо имам мали нозе и ми ги прават поиздолжени супер ми стојат

Сеа за сеа не носам чизми,а не ни ги сакам,да се надеваме дека само на свадба ќе треба да облечам.

Штикли носам иако имам висина и без нив!
Највеќе ги сакам окие шо се скроз заоблени и со не многу тенка штикла на тесни фармерки! Моментално ми здосади тоа па носам онакви отворени напред претежно златни со фустанчиња!
Иначе мразам шпиц! Посебно кај мажите

Шпиц чизми купив едно време пред 5-6 години кога беа во мода, и два пати ги облеков, Сега иако гледам дека сеуште се продават некои такви модели не би купила. Секакви модели на чевли би носела освен шпицести
А за машки шпиц, никако!, ептем ми делува ајде да неречам некој навредлив збор но сепак- ugly:nenene:

Не купувам Шпиц комуњарски весник е.

Дали имате видено штикла Старка - Шпиц?
Онака цел дизајн им е како старки ама напред е шпиц?
Многу лошо :pos:

converse_high_heel_sneakers.jpg

:vozbud: :pos:

е ова се глупости..ептен. Нека не ги задеваат стартките шо им фали како што си се. За шмизли има еден куп видови обувки....стартките нека ги остават на мира:nenene:

Дефинитивно заоблени, немам ниту еден пар штикли што се шпиц и не планирам да носам такви додека не подостарам :smir:

Леееелеее, вакви видов во една кинеска во Охрид, ама изгледаа уште поужасно! Беа отворени позади, розеви со некои цветчиња и чинеа 100 денари:pos2:

од шпиц погрдо нема,без разлика дали за машки или женски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom