Шпански серии

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Како мала ги гледав тоа касандрите ама сфатив дека во секој филм е истата приказна, и не можам да гледам нешто на што веќе однапред му го знам крајот.... Во секој случај сум против тоа, во последно време кога и да вртам по телевизииве, секогаш нечекувам некоја сапуница, преку ден премиерно ги даваат епизодите, навечер репризите и наутро пак реприза. Шо е многу - многу е....

Gi mrazam. Mi lazat po nervi. Glupavi se. Treba da se zabranat so zakon. Ili mozam samo da kazam deka se zanikade.

После завршувањето на Касандра пробав да гледам друга шпанска серија ама немав нерви.

Абе шпанските серии се веќе клише...секоја серија содржи иста содржина ист заплет на настаните...ама отсекогаш биле во мода за пензионерите сеуште се и ќе бидат и во иднина...на секоја програма има по неколку серии во различни термини па тоа им го исполнува времето:pos2:...ама мој коментар за нив како шо рече Фабулос.. Бла!!!

Абе шпанските серии се веќе клише...секоја серија содржи иста содржина ист заплет на настаните...ама отсекогаш биле во мода за пензионерите сеуште се и ќе бидат и во иднина...на секоја програма има по неколку серии во различни термини па тоа им го исполнува времето:pos2:...ама мој коментар за нив како шо рече Фабулос.. Бла!!!

jas sum daleku od penzioner pa gledam telenoveli i sto??

DESTILANDO AMOR LA MEJOR!!!

Ниту сум гледал ниту ќе гледам.....тоа е страшно тие плачки кој може да ги издржи :pos2: во 50 минути, 49 плачат хихихихихи:pos::pos::pos:

ne obozavam spanski serii,ama moram da napravam iaklucok za Amerika(brazilska serija)preubava prikazna,snimena na najubavite mesta vo Brazil i Amerika,odlicna gluma,i plus ne zavrsi so happy end

a i Resistire,i ovaa serija ne bese onaa tipicna spanska,i ovaa imase interesna sodrzina razlica od ostanatite.samo ovie dve serii gi obozavav i gi pratev dosta,ne bi se slozila deka se vo ist kontekst so drugite spanski serii,ama i da se mene mi bea ok i si gi gledav

А каде ти е анкетата? :)
Нема врска, ќе се изјаснам тука.
Јас гледам шпански серии, само што во моментов не пратам ниедна. Порано многу гледав, сега не дека не сакам, едноставно немам многу време. Не знам зошто сите ги критикувате, ништо не им фали на шпанските серии, знам дека се многу слични и сите со хепи енд (иако јас лично имам видено исклучоци), ама добри се за тепање време, ако го имаш. Јас го немам и затоа не пратам веќе серии. Само на FOXlife ако начекам некоја која ми е интересна, инаку не ги пратам, не знам ни во колку саат се. На FOXlife тепам време ако некогаш преку викенд ми се случи да го имам, или ако не ми се седи на компјутер, гледам телевизија. Како и да е, да не должам многу, јас сум ЗА шпанските серии и немам ништо против нив, и кога ќе ми се укаже шанса да пратам некоја, ја пратам. Последен пат ја пратев "Земја на страсти", ама го видов крајот на You Tube и не ми се гледаше веќе.

подобро би посветил внимание на некоја книга отколку шпанска серија односно перач на мозок.
познавам многу личности кои точно во моментот кога почнува серијата треба да се пред тв.глупости.
имаше случај ако се сеќавате кога беше прикажувана серијата касандра која цела македонија ја следеше од дома не излегуваа лугето (кутрите).за време на таа серија имаше доста грабежи.искрено мислам дека серијата започнуваше околу 19h или 20h.жива душа не можеше да сретнеш по улица.баш чудно толку да имаат влијание врз луѓето:toe:овие серии кои веќе ни се познати од нашиот живот.

Затоа ти е ваков никот :pos::pos::pos:

Nikot mi e adolfo,zosto toj bese del od mojata najomilena serija Las vias del amor.Preubava!!!
I samo za info jas ne gi gledam site serii samo najdobrite!!!
Momentalno gledam DESTILANDO AMOR i INCANTESIMO.
Drugite se mnogu dosadni i glupi!!!

Nikot mi e adolfo,zosto toj bese del od mojata najomilena serija Las vias del amor.Preubava!!!
I samo za info jas ne gi gledam site serii samo najdobrite!!!
Momentalno gledam DESTILANDO AMOR i INCANTESIMO.
Drugite se mnogu dosadni i glupi!!!

Incantesimo е италијанска, а темава е шпански серии. Не ти кажува самото име?
И само едно прашање до тебе...Која е таа работа кај шпанските серии која те тера да ги гледаш, кога најверојатно ги имаш гледано и како мал и знаеш како се ќе се одвиваат настаните, како ќе настане заплетот и каков ќе биде расплетот...
Единствената разлика е во тоа што глумците се различни.

Znam deka Incantesimo e italijanska ne sum glupav a zosto togas spanski serii koga se vikaat telenoveli ili noveli?
Pa da moze da se kaze deka recisi se se znae odnapred,ama ubavo mi e koga gledam nekoja moja omilena akterka,akter.Zabavni se.
No pak ke kazam ne gi gledam site i po sekoja cena.
Taka nekoe ubavo cuvstvo imam koga gi gledam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom