Шпански серии

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
a ina4e ako ne drugo barem jazik ke nau4is od niv be eeeeeeeeej!

Абе единствената корист од тие шпанските серии ти е што можиш јазик да научиш! ДРУГО нишо!

Јас така не глеав воопшто серии, и сеа сите околу мене шпански знаат еден куп,( од гледање 24/часа на ден) со се репризите, и најјако е коа ме убедуваат дека се интелегентни и од само еднаш двапати гледање научиле :tapp:тоа ти иди да се... :tapp: И така јас не гледав и сеа останав без познавање на шпанскиот јазик... :nesum::nesum::nesum::nesum:

Hehue:)Jas znam shpanski od serite:):)
Begaj zaraza nevidena se..Porano gledav, sega ne pojke..Nema nisto korisno vo niv, prazna sodrzina...Zivi gluposti be!..

MOJ SOVET: BEGAJTE PONASTRANA OD SPANSKI SERII
PRICINA:
1.ISTI GLUMCI
2.ISTI PRIKAZNI
3.LOSA GLUMA OD STRANA NA GLUMCITE AKO SE GLUMCI i DA NEKA SE NOSAT NA STRELANJE I JAS GI poddrzuvam ACID I DAJDO

нема што да пишам за овие серии,изгледа се на кило купени(рефус)
а и што ќе научеш од нив,само се лигават,.....

забрана!не ги гледам,не ги сакам,не ме интересираат!толку ми се отровни,нездрави,лажни и пореметени!и мислам дека ни ја кварат младината!

Шпански серии. Таргет групата на овие бесконечни ТВ збиднувања се климактерични и постклимактерични жени. Најчесто незадоволни од сопствениот живот (мажот е пијаничиште по кафани, детето има кецови, на комшивката дворот има повеќе кокичиња во пролет...) овие жени се исповетуваат со хероите и хероините од овие серии ставајќи се во имагинативен свет каде што и на другите луѓе им се случуваат слични трагедии а сепак на крајот лошата свекрва ќе рикне, швалерот ќе се испостави дека и е полубрат а татко на детето навистина е плод од вистинската љубов на нејзиниот живот (Луис Едуардо Де Родриго Мигуел Сантос) со којшто ќе се спанџаат во последната 7345789 епизода само заради тоа што таа другана (Марија Магдалена де Капо Вида Нуњез) ороспија цело тоа време го сака него и не и го дава на милава хероина којашто секој ден оди во црква и се моли за него. Ама сепак и таа на крај завршува во затвор затоа што ја убила гореспоментата лоша свекрва. Со други зборови секогаш има хепи енд. Нешто што кутрите гледачки тешко тешко дека ќе го доживеат.

lele Susaro drugar sto dobar opis dade za ova alal da ti e inace te podrzuvam 100% :)

JAS GLEDAM MUCO SERII.NA PRIMER:RUZNA LETI.GLEA NEKOJ,AJ AKO GLEA NEKA PISE NESO.

Тие се најужасното нешто што можеше да го имат на телевизија. Оние глумцине(ако се глумци) абе појма немет од глумење. во секоја епизода се трошит минимум по 100 кг солзавец. само плачет, само се изневервет, абе опасна работа.
Па и на телевизискиве куќи им одговарат ова. За многу евтини пари ќе ги купет и си бркет работа.
Единствен сериски филм шо го имам гледано е Касандра. Претпоставувам голем број од вас го имет гледано. Колку глупава работа: Ранду со нож ќе ја погодит Касандра точно в срце и таа ќе преживејт. Мамена работа. А ко "умре" Ранду, од шо е многу добар глумец, се тури од претано во сандакот. хахаха

Престанав да ги гледам на 10 години..до тогаш ги гледав Дивиот ангел,
Млади бунтовници..али тогаш беа сварно интересни.Сеа сите се исти..исти приказни..исти глумци...SHIT
Ги глеам понекогаш кога сакам да се смеам:pos:

JAS GLEDAM MUCO SERII.NA PRIMER:RUZNA LETI.GLEA NEKOJ,AJ AKO GLEA NEKA PISE NESO.

Како можеш тој ретардус да го гледаш... Ми се повраќа кога и да свртам на пинк и ја видам таа ретардирана, пренемагачка свиња...

Барем гледај Ugly Betty na Hrt1 vo sabota vo 17:50. Американска верзија на истата серија, па спореди што е подобро.

гледав порано...ми беа интересни...ама цело време се повторува истата приказна...многу богата девојка, и многу сиромашен дечко (или обратно) се сакаат, а љубовта не им е дозволена...и на крај сите завршуваат со "end they lived happily ever after"

И морат да се појават слепи лица кои што не се слепи, инвалиди кои и самите незнаат дали можат да одат, родители кои незнаат дали детето им е нивно ...
Порано покрај мајками гледав и јас. Бљак!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom