Како мал кога ме чуваше баба ми додека моите се на работа, ја изгледав Касандра и Саманта, под присила на виша сила ( баба ми ). Сега, би ги забранил со закон. Знам дека се евтина забава..ама...луѓе...бар малку стил имајте.
Abe koga izleze Kasandra bea zakon!!!!!! A site sme gledale mislam, dobro so toa sto nekoi uste gledaat:pos2:
eve sea hit e ruznata letii:pos2:
i jas gi mrazam ufff
Шпански серии не гледам, Бразилски такуѓере, Аргентински јок! Ма секакви ги има, брееј! Можда се „корисни“ за некои луѓе кои немаат идеја како попродуктивно да го потрошат своето и те како слободно време, ама не се за мене! Едноставно бедни ми се, ме замараат...
Бунтовници гледав на А1 пошто ми се поклопувааа со возраста тогаш, али после тоа ништо. А денес кога ке ги видам истите на ОБН (босанската) ич не ми се интересни... тоа од мене
Порано,како помала гледав шпански серии.Ја гледав Касандра,Љубовни врски,La Usurpadora и уште една со таа глумицата Габриела Спанич.Ама сега не гледам,поглупава работа не можи да има од тие сериите.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.