Шпански серии

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Bolna rabota , jas bi gi zabranil so zakon , apsolutno stetni za psihata na lugeto:pov:

Како мал кога ме чуваше баба ми додека моите се на работа, ја изгледав Касандра и Саманта, под присила на виша сила ( баба ми ). Сега, би ги забранил со закон. Знам дека се евтина забава..ама...луѓе...бар малку стил имајте.

мрзам шпански серии....нема да пишувам ништо повеќе од ова за нив, пошто ќе забегам и ќе ме банираат :pos2: поздрав

и ја мрзам шпански серии, многу се глупи, само плачки има во нив, а највише што менервира е што секад се се разрешува во последната епизода:pos:

Abe koga izleze Kasandra bea zakon!!!!!! A site sme gledale mislam, dobro so toa sto nekoi uste gledaat:pos2:
eve sea hit e ruznata letii:pos2:
i jas gi mrazam ufff

Шпански серии не гледам, Бразилски такуѓере, Аргентински јок! Ма секакви ги има, брееј! Можда се „корисни“ за некои луѓе кои немаат идеја како попродуктивно да го потрошат своето и те како слободно време, ама не се за мене! Едноставно бедни ми се, ме замараат...

Бунтовници гледав на А1 пошто ми се поклопувааа со возраста тогаш, али после тоа ништо. А денес кога ке ги видам истите на ОБН (босанската) ич не ми се интересни... тоа од мене :)

шпански серии ти се чисто силување на мозокот :pos2::pos2:

Шпански серии гледам кога имам време и кога немам што да правам.

Треба да се донесе закон со кој се забрануваат тие серии...за доброто на народот (и на баба ми)

Порано,како помала гледав шпански серии.Ја гледав Касандра,Љубовни врски,La Usurpadora и уште една со таа глумицата Габриела Спанич.Ама сега не гледам,поглупава работа не можи да има од тие сериите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom