Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За тебе гледање такви серии е занимавање, рекреирање?abe zasto ako ti ne gi sakas, sakas tvoto mislenje da ni go nametnes, zasto nekoj da gi zabrani????? se ziveese i pred niv, se zivee i so niv, jas ne gledam nikakva razlika, osven sto sega imame navistina so sto da se pozanimavame
ne znam sto tebe toa licno ti preci ili gledas za cel narod?
site se prekrasni i dosega neam propusteno spanska serija, da znaes
Zlato moe a Zabraneta ljubov spanska serija e?:uvo:Ti ako tolku sakas da pisuvas za ova gomno imas kade...Kako prvo ova e topik za spanski serii ne za glupavi francuski,osven toa serija e strasno zdodevna i tesko deka nekoj vo Makedonija ja gleda,ja imam fateno pred da gledam Zabraneta ljobov(koja e prava sapunica i ja obozavam) a ova INVCANTESIMO E SRANJE,i uzasna e,zatoa Adolfo mars od temeva ili otvori si topik za Incan. no tesko deka nekoj ke pise:baeh:
Pa morav da odgovoram imase prasanje za mene.willi напиша:Ti mora da si umno bolen stom incantesimo ti se dopaga,kako i da e,taa mizerna serija ne e spanska zatoa ne pisuvajte za nea vo ovoj topik,jasno?!
и јас стварно незнам зш толку препукување,кој сака нека гледа-кој не,а не тука ке се убедуваме не гледај-гледај!јас лично ги гледам,не дека болна легнувам ако пропуштам сериа,али онака,иако сум свесна дека сите се слични!но,гледам и на пр-,,Очајни домакинки,,;,,Вовед во анатомија,,;,,Сите го сакаат Рејмонд,,;и др.и ме нервира шо сметате дека само женски гледаат,знам машки кој не се отргаат од тв за сериитеПросто да не ти се верува колку караници и дискусии за шпански серии :nesvest::nesvest::nesvest: :helou::helou::helou:
Да во право си има машки што гледаат серии како Вовед во анатомија, Волшебнички, Смолвил, Три Хил и такви слични кој се стварно убави и се по сезони и една сезона трае по 22 епизоди со исклучок на Вовед во анатомија кој првата сезона има 9 епизоди што значи дека кратки се во една епизода се случуваат многу работи и смешни и се а не овие другиве шпанскиве серии за никаде се стварно. А инаку имам докази дека има многу машки кој гледаат шпански серии а од америчките ако се погоди некој 24 зошто била со „пукање“. Така да несакам никого да навредам оваа тема у македонија да се отвори е смешна дека од 2 милиона популација само шестина од населението гледа по некоја америчка комедиа (сит ком) или некоја добра серија. А другите се и мажи и жени не пропуштаат шпански серии. И кога к-15 после праат скечови како жената глеа фудбал а мажот шпански серии не треба да се смееме треба да плачеме дека тоа е болната вистина за луѓето во Македонија. Не сакам да навредам никого ќе повторам ама тоа е чиста вистина. А што се однесува до Маѓепсани мислам дека серијата БЕШЕ супер и сеуште ќе БЕШЕ ако траеше помалку сезони дека малку повеќе претераа многу ликови умреаа и многу работи се сменија. Што значи јас како индивидуа мислам дека на пример Маѓепсани поради јазикот и музиката и да беше пократка ќе беше поубава но овие другиве серии шпански неможам да ги поднесам може Лалола или Серанови да не се споредуваат со нив но јас ќе ги споредам дека покрај се секој ден ги даваат и едно 20000 епизоди се потребни да се реши нешто што се случува во една епизода во америчка серија, Не значи дека нема глупи американски серии но доброто е тоа што се по сезони и епизодите се направени убаво да се изглеаш. Ова е мое мислење и мислам дека сум во право кој сака нека ме поддржи кој нејќе нека не ме поддржи.и јас стварно незнам зш толку препукување,кој сака нека гледа-кој не,а не тука ке се убедуваме не гледај-гледај!јас лично ги гледам,не дека болна легнувам ако пропуштам сериа,али онака,иако сум свесна дека сите се слични!но,гледам и на пр-,,Очајни домакинки,,;,,Вовед во анатомија,,;,,Сите го сакаат Рејмонд,,;и др.и ме нервира шо сметате дека само женски гледаат,знам машки кој не се отргаат од тв за сериите
Vo pravo si no ponekogas se naoga ubava spanska serija koja ne e dosadna,ama epten retko...Да во право си има машки што гледаат серии како Вовед во анатомија, Волшебнички, Смолвил, Три Хил и такви слични кој се стварно убави и се по сезони и една сезона трае по 22 епизоди со исклучок на Вовед во анатомија кој првата сезона има 9 епизоди што значи дека кратки се во една епизода се случуваат многу работи и смешни и се а не овие другиве шпанскиве серии за никаде се стварно. А инаку имам докази дека има многу машки кој гледаат шпански серии а од америчките ако се погоди некој 24 зошто била со „пукање“. Така да несакам никого да навредам оваа тема у македонија да се отвори е смешна дека од 2 милиона популација само шестина од населението гледа по некоја америчка комедиа (сит ком) или некоја добра серија. А другите се и мажи и жени не пропуштаат шпански серии. И кога к-15 после праат скечови како жената глеа фудбал а мажот шпански серии не треба да се смееме треба да плачеме дека тоа е болната вистина за луѓето во Македонија. Не сакам да навредам никого ќе повторам ама тоа е чиста вистина. А што се однесува до Маѓепсани мислам дека серијата БЕШЕ супер и сеуште ќе БЕШЕ ако траеше помалку сезони дека малку повеќе претераа многу ликови умреаа и многу работи се сменија. Што значи јас како индивидуа мислам дека на пример Маѓепсани поради јазикот и музиката и да беше пократка ќе беше поубава но овие другиве серии шпански неможам да ги поднесам може Лалола или Серанови да не се споредуваат со нив но јас ќе ги споредам дека покрај се секој ден ги даваат и едно 20000 епизоди се потребни да се реши нешто што се случува во една епизода во америчка серија, Не значи дека нема глупи американски серии но доброто е тоа што се по сезони и епизодите се направени убаво да се изглеаш. Ова е мое мислење и мислам дека сум во право кој сака нека ме поддржи кој нејќе нека не ме поддржи.