Не сум. ама баш ме занима , да прочитам некој негов коментар прати линк.Ако испадне на крај дека си ти Алек ќе биде најинтересно![]()
П.С Не се преценувај не би отварал втор јузер за сам да си се местам, на некој како тебе, без навреда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум. ама баш ме занима , да прочитам некој негов коментар прати линк.Ако испадне на крај дека си ти Алек ќе биде најинтересно![]()
Македонија до сега инвестираше околу милијарда евра во центарот на скопје, значи инвестиции и пари има.
Јас како што знам Фиком и остали срања не се од минатиот век. Сите купуваат така.
ее супер, ај дај ми и мене линк да видам како се инвестирани каде и колку парите баш се расправам со еден а никако да најдеме официјални бројкиЕдна третина од тоа чини проектот Скопје 2014.
Абе види он може си го платил долгот ама тоа не го мења фактот дека е криминалец и дека се бавел со малверзации....А ако ти си спремен таков човек да го купи пола Охрид и после којзнае што да се случи со тие инвестиции - биди си, на повеќето како што гледам не им е сеедно.Кај сте бе хејтери? Кај сте бе глувци? Кај сте бе јадачи на бурек? Кај сте бе ''неутралци'' што 24 ништо не им се свига од проекттите , а? Кај сте сега да коментирате за веста како глувци во мишова дупка се сокривте? Ајде сега лижето по тоа што плукавте и серевте и се правевте паметни. Не помина ни една недела ви пропадна пропагандава за пропадната инвестицијата. Типот си ги подмири своите обврси, а вие се изнајадовте. Сега нигде ве нема на темава, кај ибегавте? Кај е сега Dark King да кажува мудрости? Кај е Lurtz што за него беше Сведмилк работава во која дупка сега се крие? Pat Bateman абе кај си бе душо
бекни нешто кажи , гукни кажи нешто. Ти беше загрижен многу за Сурата, ти олесна ли сега? Го фрли ли дијазепамот , можеш ли сега мирно да спиеш. Откако човекот си плати обврските. Кај се сега тие што правеа фељтони по телевизии и весници за Сурата криминалецот , кај се сега да прават вонредни емисии и да викаат експертутки да кажуваат дека Сурата ги вратил парите? koskar Сега што правиме кога ти ја утрнаа тезата дека гејтс плаќа по одлуки на суд а Сурата не плаќал? Кажи нешто бе експертутко моја
Hank Moody кај си сега да го тупиш дека Сурата не почитува одуки на врховниот суд. кај си бе брат, и ти ли се изгуби?firewall кај си бе отпораш мој убав адвокат опозициски , не коменитраш ништо и тебе да не те исклучија од партија? Се извинувам што сите не ве набројав многу сте. Ајде сега лижете по тоа што плукавте и серевте. Пријатно јадење.
Види тоа се пари кои јас брат ми роднини мои приатели ги вложивме, од тие пари се направени споменици и згради кои не се во моето место, се на другиот крај од земјата, ако јас процентуално сум учествувал во таа изградба со пари одвоени од мојата работа, кога јас ќе ги добијам назат? ете дијаспората же ги врати, кажи на кој начин како и кога ќе ми легнат мене на сметка ?
Он за малверзации во Македонија и инспекции на глава ќе ти се качи, а за овој оти е нечист ни а ни б. Ако знае и он што кога збори еве на, не му замерувај.Абе види он може си го платил долгот ама тоа не го мења фактот дека е криминалец и дека се бавел со малверзации....А ако ти си спремен таков човек да го купи пола Охрид и после којзнае што да се случи со тие инвестиции - биди си, на повеќето како што гледам не им е сеедно.
ее супер, ај дај ми и мене линк да видам како се инвестирани каде и колку парите баш се расправам со еден а никако да најдеме официјални бројки
Фала!
Треба државата да отвори државни компании со деловен простор каде што ќе има компјутери каде по цел ден ќе си седат на форуми и на први ќе добијат 1000 евра плата. Тоа треба. Штета во време на комунизмот што немаше форуми барем ќе се забавуваа луѓево. Место да спијат на работа......негледам што повеќе треба?
Значи ако мене не ми се свиѓа скопје не можам да си ги повратам никако парите, а ако ми се свиѓа нема ни да добијам пари а и никој не ме праша дали сум за такво скопје....Прво НЕ СЕ ТВОЈ ПАРИ, тоа се пари од даноци кој ги собрала државата. Со оглед на тоа дека безплано те школувала, имаш здраство со смешни цени, иградила каква таква инфрастуктурка кај тебе тоа е тоа. Не може секаде да биде исто ако на едно место живее милјон народ на друго 20 000. Не заборавај дека над 50% од државната каса се полни од скопје а порано беше и 70%. Крајно време е Скопје да се среди и да добие модерен лик а дали тебе или некој трет му се свига тоа е веќе друг проблем. Државата направи економски зони и пробува да донесе инвестиции негледам што повеќе треба?
слушав скоро беше, еден човек збореше за тоа...абе тоа хорор било. Агаси може слободно да затвори школо и да запише ку**рс кај нашиве.Он за малверзации во Македонија и инспекции на глава ќе ти се качи, а за овој оти е нечист ни а ни б. Ако знае и он што кога збори еве на, не му замерувај.
тоа и го прави. Запосли во државно повеќе луѓе него цела бивша железарница заедно со рудници и мзт. Ти да си живеел у тој со каллед комунизам арно ќе беше, ќе научеше дека бевме понапред, ама од бурек јадење....Треба државата да отвори државни компании со деловен простор каде што ќе има компјутери каде по цел ден ќе си седат на форуми и на први ќе добијат 1000 евра плата. Тоа треба. Штета во време на комунизмот што немаше форуми барем ќе се забавуваа луѓево. Место да спијат на работа![]()
Се преебаала државава од давање пари за споменици 31 милион евра. А толку чинат само платите на јавната админситрација само за еден месец. Ама глуп народ силна држава. А тоа што 47 милиони евра се за катни гражни не е битно ама овие 31 милион евра за споменици штрчеле.Бројките не се официјални ама ги прибира неофицијално еден член на build.mk форумот
https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AizJ0z4sehBOdGZqOEt2S2haeHVTdjJiZ2F1YnJ6QWc&output=html
Значи ако мене не ми се свиѓа скопје не можам да си ги повратам никако парите, а ако ми се свиѓа нема ни да добијам пари а и никој не ме праша дали сум за такво скопје....
Е зато типови како Субрата и Сахара идат тука. Не прашвај не те прашват, и не давај.
а патем *LION* гледам сега се јавија сите партиску кучиња од медиуми, кој попрво да објави дека ги платил долговите...каде беа кога се блокираа сметките, тоа ми беше поентата за тогашната дискусија....ама ете убаво им дојде ова, нели сега за Талат вчера не објавија, се надеваа дека на мала врата ќе го протнат тоа некако, само тоа секако е друга тема за дискусија.
За Талат што го ставија министер за одбрана искочија вистински, нели сега за Талат вчера не објавија, се надеваа дека на мала врата ќе го протнат тоа некако, само тоа секако е друга тема за дискусија.