А мене преку таквото ми е дојде од папагали на опозицијата. Но не видов дека на некој му залепивте етикета комуњар. Вие сте неутралци. не сте адвокати на опозицијата, никако. Кога се отвара некоја нова фабрика или се прави некоја економска мерка или реформа нигде ве нема , или ќе изедете бурек. А нешто се случи некоја лоша работа(а секој што работи може да заебе) први сте . се лепите како муви на

. И ти после и ваквите како тебе сте биле неутрлани. Аба ајде идете друг да заебавате. Многу ми е мило што од вакви како тебе имам различни ставови , да имав исти ставови како тебе и сличнава тајфа , стварно ќе се загрижев за мене. Што стана со многу дечки на форумот , имам читано нивни постови, што некој работи им се свигале од владава некој не. Но ги прогласивте за владини полтрони и тргнавте со негативни коментари , и навреди по лов на вештерко кон нив. И после се откажал од форумот после 6 месеци или 1 година. А од друга страна истите гомно јадачи со години јадат бурек на форумот и никој не ги чепка. Они се неутралци, ма немој да ме јебеш бре. Значи кој не мисли како Леандра е Вмровец , абе иди лечи се. Бетер од УДБА сте.