Шо се случува со Субрата Рој и Сахара груп?

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Не се жалам штета што и МКД неможе така да биде. Ни пола мелбун не сме а неможеме да пркнеме :(
Македонија до сега инвестираше околу милијарда евра во центарот на скопје, значи инвестиции и пари има.

А мене преку таквото ми е дојде од папагали на опозицијата. Но не видов дека на некој му залепивте етикета комуњар. Вие сте неутралци. не сте адвокати на опозицијата, никако. Кога се отвара некоја нова фабрика или се прави некоја економска мерка или реформа нигде ве нема , или ќе изедете бурек. А нешто се случи некоја лоша работа(а секој што работи може да заебе) први сте . се лепите како муви на :гомце:. И ти после и ваквите како тебе сте биле неутрлани. Аба ајде идете друг да заебавате. Многу ми е мило што од вакви како тебе имам различни ставови , да имав исти ставови како тебе и сличнава тајфа , стварно ќе се загрижев за мене. Што стана со многу дечки на форумот , имам читано нивни постови, што некој работи им се свигале од владава некој не. Но ги прогласивте за владини полтрони и тргнавте со негативни коментари , и навреди по лов на вештерко кон нив. И после се откажал од форумот после 6 месеци или 1 година. А од друга страна истите гомно јадачи со години јадат бурек на форумот и никој не ги чепка. Они се неутралци, ма немој да ме јебеш бре. Значи кој не мисли како Леандра е Вмровец , абе иди лечи се. Бетер од УДБА сте.
Многу ме потсетуваш на Алек глупавиот и он вака збореше, лигуш човек беше, пичка. И на крај плаченка си замина со солзи во очите и без швалерка на форумов. Грев.

Лион ќе падне у несвес од радост, а не знам за која вест и за кој ќар од тоа...кога ќе ги стајш резултатите од вакви "инвестиции" од една и од друга страна падот на цела економија и реалната целокупна грда и економска и безбедносха и федерална состојба во државава, ќе си кажеш бог да чува какви луѓе имало во Македонијава. "Економски експерти"
Јас не најдов таква вест дека се е готово и подмирено на сахара груп, тоа е телефонско ветување кое субрата и сахара му го кажаа на наши преставници.

Јас се изјаснив. Ако проектов успее ќе има прилив. Но стравот е да не започне, да собере пари и да избега. Е тек тогаш ќе видиш што губи Македонија. Да е чист овој не е чист. ОСвен при очи слепи ако се правите тогаш ок.
А ова лионов како папагал е за владава, е затоа е на удар. Да не е папагал никој немаше да го примети. А од папагали преку таквото ни е дојдено.

Не ми е јасно како ќе го изведе ова???
И како тоа човек кој има капитал кој вреди колку 15 македонски буџета ќе се збогати од држава каква што е нашата. Јас мислам дека 5 , 10 милиони за човекот не се пари.

Јас единствено несакам да се упропасти најубавото место во Македонија воопшто... Да не излезе после да се чешаме кај шо не не чеша...
затоа многу наназад пишав зашто да не му се даде простор во Мариово или има места овчеполието каде слободно може да гради, запуштени села. Ако е махер како што го фалат, тој ќе успее и во тие краишта...или не?

Не ми е јасно како ќе го изведе ова???
И како тоа човек кој има капитал кој вреди колку 15 македонски буџета ќе се збогати од држава каква што е нашата. Јас мислам дека 5 , 10 милиони за човекот не се пари.
Објектите се распродаваат пред да се готови, исто како и становите. Он во проектот има и плацови. ВО продажба се продава магла, раскопува се, ги зема парите и заминува. Фиком стил.

Многу ме потсетуваш на Алек глупавиот и он вака збореше, лигуш човек беше, пичка. И на крај плаченка си замина со солзи во очите и без швалерка на форумов. Грев.
А ти мене ме потсеќаш на една бивша. Може типот сфатил дека попаметно му е времето да си го троши на вистински работи отколку со Леандра и нејзината тајфа комплески да ви лечи.
П.С да не сакаше да се смуваш со него, па сега го жалиш што не фатил швалерка на фоумот.

Македонија до сега инвестираше околу милијарда евра во центарот на скопје, значи инвестиции и пари има.

Чекај ти предлагаш да се вратиме во социјализмот и државата да отвара фабрики? Тоа во СК е добра инвестција да го среди градот и привлече странци и други инвестиции. Парите од тоа ќе се вратат само од дијаспорците не се секирај погледни само по фб
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 15:03 ---
Објектите се распродаваат пред да се готови, исто како и становите. Он во проектот има и плацови. ВО продажба се продава магла, раскопува се, ги зема парите и заминува. Фиком стил.

ne kupivaj dur ne se napravi be lea, resen problem

А ти мене ме потсеќаш на една бивша. Може типот сфатил дека попаметно му е времето да си го троши на вистински работи отколку со Леандра и нејзината тајфа комплески да ви лечи.
П.С да не сакаше да се смуваш со него, па сега го жалиш што не фатил швалерка на фоумот.
Испод ниво ми е мене да зборам со таков глупак а не нешто повеќе бе лавче црвено. И така за Алек простоќата ти раскажувам :D

Уште да додадам мој личен став е дека е добро ако се направи дел од замислениот пројект. Целиот ми е некако прегломазен и незоодветен , но факт е што и да се направи може да има позитивно блијание и врз инфраструктурата во тој дел од земјата а и останатата туристичка понуда. А најверојатно ќе подтикне и други инвеститори како на пример за скијачкиот центар на галичица и слично.
Но ако сето ова не успее најмногу ќе се радувам затоа што нема да се изгради споменикот на Мајка Тереза на местото каде што е планиран.
Конкретно за овој проект направив целосна анализа подкрепена со графички прикази се обидов да дојдат до некој надлежни моите предлози но за жал ни трага ни глас од никој.

Испод ниво ми е мене да зборам со таков глупак а не нешто повеќе бе лавче црвено. И така за Алек простоќата ти раскажувам :D
Уште не можеш да го прежалиш што не се смува со тебе. Па ги истураш твоите фрустрации на фоумов:D

Во право си тоа е можно.
Но , Мислиш дека би имал купувачи на невидено???

Во право си тоа е можно.
Но , Мислиш дека би имал купувачи на невидено???
Јас како што знам Фиком и остали срања не се од минатиот век. Сите купуваат така.

Чекај ти предлагаш да се вратиме во социјализмот и државата да отвара фабрики? Тоа во СК е добра инвестција да го среди градот и привлече странци и други инвестиции. Парите од тоа ќе се вратат само од дијаспорците не се секирај погледни само по фб
Види тоа се пари кои јас брат ми роднини мои приатели ги вложивме, од тие пари се направени споменици и згради кои не се во моето место, се на другиот крај од земјата, ако јас процентуално сум учествувал во таа изградба со пари одвоени од мојата работа, кога јас ќе ги добијам назат? ете дијаспората же ги врати, кажи на кој начин како и кога ќе ми легнат мене на сметка ?

Уште не можеш да го прежалиш што не се смува со тебе. Па ги истураш твоите фрустрации на фоумов:D
Ако испадне на крај дека си ти Алек ќе биде најинтересно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom