Шо прајте во WC?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска е денот на тоалетот??Епа кај нас ние тоа го викаме ден на дрвото
Ако ако... ќе стигнат вц шољите и кај вас... рано ви е.

Инаку... јас... дури функционираше мобилниот штракав пораки... сега весникот под мишка и терам.

Ако ако... ќе стигнат вц шољите и кај вас... рано ви е.

Инаку... јас... дури функционираше мобилниот штракав пораки... сега весникот под мишка и терам.

И ја со весникот најчесто се дружам во мојата канцеларија.Или има повеќе избор кога како.

Најчесто кога се олеснувам пишувам спортска,билтен читам,весници обавезно и тоа најчесто

си пеам побрзо да искочи :pos2:

Културно се воздигам со читање книги, списанија, весници а понекад и домачно си пишувам! Иначе викаат коа клечиш на чоља имач највеќе инспирација!

sdo749.jpg

2nqgl6d.jpg

2m5mfbs.jpg

2luyrt3.jpg

Читам почесто весници од сабајле, а еднаш ми се случи 50мин. прочитав околу 15стр. казнено право за колоквиум.:pos2:

Културно се воздигам со читање книги, списанија, весници а понекад и домачно си пишувам! Иначе викаат коа клечиш на чоља имач највеќе инспирација!
и во право се да ти кажам...
многу јаки идеи ми дошле на шолја :kez:

Додека седам на шоља преку прозор ги слушам комшиите како урлаат по двор и си делат реплики од типот “умриии ега даде госпот да умрееш“, “мари пут.а ти мај.ина ја да ја е.ам“, “говедо некое дека са ми кондурите“ итн. И за час сум олеснет :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom