druze ima koj da zbori ovde za Ballistite brkaj tvoja rabota tiТогаш тоа не се Балисти.
Друше тука има членови кои имат и по 10-15 години.
Од балисти нема кежуалци.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
druze ima koj da zbori ovde za Ballistite brkaj tvoja rabota tiТогаш тоа не се Балисти.
Друше тука има членови кои имат и по 10-15 години.
Од балисти нема кежуалци.![]()
Во право си.Cekaj neka svatat site shto e ultras, pa za casual ima vreme!
A koja e taa grupa ?![]()
druze ima koj da zbori ovde za Ballistite brkaj tvoja rabota ti![]()
Тебе ли да те прашам јас за кој да зборам? Ти бркај си работа, и не ме цитирај, безвеза. Ќе дискутирам за кој сакам, Балисти, Комити, Гробари и така натака.
Колку знаеш ти да збориш, се виде тоа во фан клубот на Шкендија, која после резултираше со затворење на темата, за секогаш. Едно е јасно, ти си срамот на Балистите во Кајгана, биди малку покултурен, и респектирај ги другите размислувања, бидејќи не си на бојно поле.
nemozes da zboris za nas ti....koga ne si clen od nashata grupa...mozes da komentiras nesto ama da se odgovoris za nashata grupa ima ovde koj da odgovori...
nemoj da vlezes tamu kade sto nemas rabota....gledaj tvoja rabota....brkaj tvoja rabota...
a ako imas nesto protiv mene pisi mi pp ke go reshime![]()
Во право си.
Едина група во Македонија што е добро организирана и има кежуал група Skopje City Casuals знаеш која е мислам.![]()
Знам дека е спомнато веќе, али не ми е гајле, ќе има некаде да се гледа на телевизија?
На Алсат.![]()
Најсериозно, и тоа Македонски коментаторСериозно?!
Најсериозно, и тоа Македонски коментатор![]()