Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

• Креатор на темата Креатор на темата Tемјан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cekaj neka svatat site shto e ultras, pa za casual ima vreme :) !

A koja e taa grupa ? :D
Во право си.
Едина група во Македонија што е добро организирана и има кежуал група Skopje City Casuals знаеш која е мислам. :)

druze ima koj da zbori ovde za Ballistite brkaj tvoja rabota ti ;)

Тебе ли да те прашам јас за кој да зборам? Ти бркај си работа, и не ме цитирај, безвеза. Ќе дискутирам за кој сакам, Балисти, Комити, Гробари и така натака.

Колку знаеш ти да збориш, се виде тоа во фан клубот на Шкендија, која после резултираше со затворење на темата, за секогаш. Едно е јасно, ти си срамот на Балистите во Кајгана, биди малку покултурен, и респектирај ги другите размислувања, бидејќи не си на бојно поле.

Тебе ли да те прашам јас за кој да зборам? Ти бркај си работа, и не ме цитирај, безвеза. Ќе дискутирам за кој сакам, Балисти, Комити, Гробари и така натака.

Колку знаеш ти да збориш, се виде тоа во фан клубот на Шкендија, која после резултираше со затворење на темата, за секогаш. Едно е јасно, ти си срамот на Балистите во Кајгана, биди малку покултурен, и респектирај ги другите размислувања, бидејќи не си на бојно поле.

nemozes da zboris za nas ti....koga ne si clen od nashata grupa...mozes da komentiras nesto ama da se odgovoris za nashata grupa ima ovde koj da odgovori...
nemoj da vlezes tamu kade sto nemas rabota....gledaj tvoja rabota....brkaj tvoja rabota...
a ako imas nesto protiv mene pisi mi pp ke go reshime ;)

Штета што поради неколку падобранци со iq колку должината на нивните куриња, трпат повеќе навивачи на Шкендија кои имаа(т) сосема реални постови на форумов...

nemozes da zboris za nas ti....koga ne si clen od nashata grupa...mozes da komentiras nesto ama da se odgovoris za nashata grupa ima ovde koj da odgovori...
nemoj da vlezes tamu kade sto nemas rabota....gledaj tvoja rabota....brkaj tvoja rabota...
a ako imas nesto protiv mene pisi mi pp ke go reshime ;)

А да прочиташ 3 пати нешто, па после да ме цитираш?
Кај виде дека одговорам место Балистите?
Тоа што ти можеби не го знаеш македонскиот јазик добро, не е мој проблем.
Јас им одговорив на членовите погоре, дека Балистите нема кежуалци а и дека ако една навивачка група патува не организирано, и без транспаренти, знамиња тогаш не можеме да кажеме дека се навивачи на еден клуб, без разлика кој се (Балисти, Комити, Шверцери и така натака), туку обични гледачи. Сигурно знаеш што ги карактеризира навивачите на еден клуб во стадионот.

За крај, за Шкендија имам симпатии како клуб и искрено се надевам дека да имат добар резултат, иако шансите се многу мали. Истото важи и за Балистите, но немој да ги посрамотиш со вакви постови, бидејќи лично имам 2-ца другари Балисти, но тие не се како ти, и не размислуват како твојата глава, дека клубот е ТВОЈ, и дека само ти имаш право да збориш, туку тие се на сосема друга линија.

Хехе, на крајот ме изнасмеа, нешто против тебе? Па зарем мислиш, вредиш толку?

Шкендија - Партизан ??
R.I.P. Стадион Филип Втори :pos:

Знам дека е спомнато веќе, али не ми е гајле, ќе има некаде да се гледа на телевизија?

Често сум гледал двојазични програми на Алсат не ме чуди :)

Најсериозно, и тоа Македонски коментатор :D

Секси. Ќе гледам вечер значи фудбал, каков таков. Иначе колку да не бидам офтопик - Партизан ќе победи и тоа многу разлика вечер. Шкендија па и кој било друг клуб од Македонија, не му е ни до коленици на српскиот првак. Реалноста е таа. А и така освен Работнички, друг клуб во Европа е тапа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom