Шифри или не, прашање е сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Шифри или не???

• Вкупно гласачи
    21
  • Гласањето е завршено на .
Што е поентата да играш игра со шифри? Боље батали ја него да ја играш така.Сериозно не ми е ни јасно зашто ги измилсуваат тие шифри,која им е целта појма немам.Едноставно го уништува тоа што самата игра има да ти го понуди.Не користам шифри и сум против нив во секој поглед :D

коа бев мал користев али сеа не е интересно со шифри.

Абе коа ќе зеам игра гледам да ја свртам без шифри. Ко на пример GTA: San Andreas. Ги имав шифрите, ама се заинатив и месец дена се остаив :). Кога ја свртев, почнав да се заебавам со шифри, и до ден денес си ја играм :)...

Користам само кога ќе заглавам на некое место кое неможам да го поминам.

шифри имам користено само на DELTA FORCE 1 за да видам на крајот како завршува играта ама глупост по арно е без шифри

ic nejkam da koristam sifri,pa i gta ja igrav bez sifri i si ja igrav 3 meseca komotno i interesno bese :)

Ја многууууу ретко користам шифри додека вртам некоја игра. Само ако заглавам на некое место, пет месеци да не можам да го поминам. Ама после од кога ќе ја свртам за да ми биде интересна ја вртам со шифри, си праам некои зезанции. GTA е најдобар пример за тоа!

ја користев само на гта инаце на друго не користам

Шифри единствено користам на досадни игри кои не планирам да ги играм, за да видам за што се работело во играта

Не ми е филинг уопште со шифри, поготово ако играта ми фатила ептен око, и ако сум ја заиграл сериозно. А иначе онака да ги проверам шифрите, ради скеч, да. Али откако ќе ја свртам. Ако успеам. :)

Не користи шифри никогаш. И секогаш пробувај играта да ја играш на потешко ниво, подобар е gameplay-от и чувството за игра. На пр. во COD4MW, на најлесно како да трчаш низ противниците, тие сами паѓаат на земја. Играј ја на Harder или на Veteran и има многу голема разлика во сатисфакцијата...

Само не претерувај во некои игри како на пример F.E.A.R. каде противниците те тепат на 2-3 куршуми и на најлесно. :)

кога играв игри (ко мал) користев. сеа не, ама скоро сите игри шо ги играм сега немаат шифри.

Jas ke vi kazam edno koga igrav za prv pat Counter Strike bev bot i neznaev da igram kojznae kako:DDD i se iznervirav i go simnav badboy i go staviv i po4nav da gi tepam:DDDD!!!No sea igram podobro i ne koristam takvi stvari:DDD >>>Fer play<<<

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom