Шифри или не, прашање е сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Шифри или не???

• Вкупно гласачи
    21
  • Гласањето е завршено на .
Користам шифри ама ги користам за PAYBACK!!!
Да појаснам:
Ја вртиш играта на најхард, без шифри без ништо, онака мерачки....
И после, одкога ќе ја свртиш, се враќаш онаму кај што си го јадел највеќе или кај што те изнервирале ептен, (со LOAD или MISSION SELECT) пишуваш шифри за безсмртност, муниција и оружја и им ЕБАВАШ МАТЕР!!! Со мерак!

Иначе ако некоја игра играм прв пат, додека не ја свртам на најхард, не користам никакви шифри...

Porano mnogu koristev sifri na strategiski igri na pr za da dobies odma zlato ili odma drva takvi cuda ama sega mi e mn glupo da igram so sifri taka da podobro pomacise od kolku da ti se skurci igrata so si prejak :wink:

Во Симс користев шифри за да имам поќе пари или луѓето да не ми стареат ама па така не интересно.оинтересно е кога ќе се помачиш,сами да ги заработат парите па да си купат поуба куќа:vozbud:

Користев шифри само за GTA серијалите.

:vozbud:Pa gi koristev porano i mi e preku kur od sifri zs taka mi se namaluva toa adreliron u krvta, a vaka pa em vise adrenalin, vise nervoza, vise ginenje, vise zabava i humor zs koga ke napravis nesto smesno ke go pametis poveke vreme i ke bide mnooogu posmesno i pointeresno nego so sifri! Taka koga ke ja svrtis nekoja igra ako si ja vrtel so sifri e isto ko da ne si ja svrtel!!!:vozbud:

Bez razlika za koja igra stanuva zbor jas licno ne bi koristel sifri bidejki sakam da go doziveam vistinskoto vo taa igra!!!Ako koristam sifri seto toa ke mi zamine mn brzo i nema da ja doziveam najdobro igrata.

abe kakvi citovi ( sifri ) nema sansi ...sekavam se doom 3 poslednite 1-2 `stazi` ( na najtesko ja igrav igrata) igra ja edno 2-3 meseca ama koga ja mina to custvo bese :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Јас никогаш не користам хакови освен кога другите имаат и ме убиваат цело време тогаш уклуцувам.

само на Icy Tower(да ги отклучам сите Starting level) и некогаш користам speedhack...
со еден збор, Cheat Engine...
го користи некој?

Нај глупо несо се шифрите тоа не е играње те праи семоќен и со нисо тоа не е играње :nenene::nenene::nenene:

На некои игри да како на пр. делта форсе ама на кантер никогаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom