Божино
4815162342
Sorreh. But he might be alive who knowsНе можеше да се воздржиш ден-два да ја изгледаат повеќето ?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sorreh. But he might be alive who knowsНе можеше да се воздржиш ден-два да ја изгледаат повеќето ?![]()
Да ти го начука Мориарти на тебе, мршSorreh. But he might be alive who knows![]()
Oчекувaнo бе...Мене ме напизди шо е стварно мртов. Толку хајп за ништо. Иначе епизодата топ.
Да, once you eliminate the impossible...Пa не влегувaјте бе aкo не сте гледaле.
Oчекувaнo бе...
Од минатата сезона се претенциозни. Хеј, чекаш 2 години за нова сезона, јаки мистерии и дешавки, и се одлучуваат 33,34% од сезоната да ја потрошат на свадба на Вотсон.Стануваат претенциозни више. Им снемува идеја, праат тајм лепс, оживуваат/умртвуваат ликови. Се губат у поим полека.
Би се сложил. Требаше да ја завршат со скокот на Шерлок. Се` понатаму е гомилање на капитал на „стара“ слава.Од минатата сезона се претенциозни. Хеј, чекаш 2 години за нова сезона, јаки мистерии и дешавки, и се одлучуваат 33,34% од сезоната да ја потрошат на свадба на Вотсон.
Би се сложил. Требаше да ја завршат со скокот на Шерлок. Се` понатаму е гомилање на капитал на „стара“ слава.
Ова последново, апла забегаа. Веќе и концепт им се руши и не знаат што и како понатака. Ко признбрејк со теориите на светски заговор станаа.
2017Дијалозите во серијава помеѓу Шерлок и Мориарти ми се нешто најдобро, онака знаеш дека и двајцата се препаметни и имаат респект меѓу себе и знаеш дека дијалогот ќе им биде прејак, дури и во новава сезона.
И сеа следна епизода кога?