Sherlock

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Пa не влегувaјте бе aкo не сте гледaле.

Oчекувaнo бе...
Да, once you eliminate the impossible... :D

Шознам, шерлок без мориарти ми е многу празна серија, минатата сезона ми беше најслаба делумно ради тоа. Мора да го има барем во позадина да демни некако да го имаш чувството дека можи да се појави секој момент. Вака пост-мортем случаи ако му прави... мех.

It's not the fall that kills you Sherlock, of all people you should know that, it's not the fall, it's never the fall..., it's the landing.

Стануваат претенциозни више. Им снемува идеја, праат тајм лепс, оживуваат/умртвуваат ликови. Се губат у поим полека.

Стануваат претенциозни више. Им снемува идеја, праат тајм лепс, оживуваат/умртвуваат ликови. Се губат у поим полека.
Од минатата сезона се претенциозни. Хеј, чекаш 2 години за нова сезона, јаки мистерии и дешавки, и се одлучуваат 33,34% од сезоната да ја потрошат на свадба на Вотсон.

Од минатата сезона се претенциозни. Хеј, чекаш 2 години за нова сезона, јаки мистерии и дешавки, и се одлучуваат 33,34% од сезоната да ја потрошат на свадба на Вотсон.
Би се сложил. Требаше да ја завршат со скокот на Шерлок. Се` понатаму е гомилање на капитал на „стара“ слава.
Ова последново, апла забегаа. Веќе и концепт им се руши и не знаат што и како понатака. Ко признбрејк со теориите на светски заговор станаа.

Би се сложил. Требаше да ја завршат со скокот на Шерлок. Се` понатаму е гомилање на капитал на „стара“ слава.
Ова последново, апла забегаа. Веќе и концепт им се руши и не знаат што и како понатака. Ко признбрејк со теориите на светски заговор станаа.

Така е. Третата сезона не беше на очекуваното ниво. Сите три епизоди од третата сезона ми беа послаби од претходните. Почнаа да го тупат, посебно ако се има предвид дека сезоните се реткост и дека има многу малку епизоди.
Од друга страна, имаат потенцијал и јасно е дека можат и подобро. Elementary е мизерна во споредба со Британциве.
Можеа и да му го продолжат векот на Моријарти, т.е. да го одложат финалето, ама тоа е.

празници got me like

majkroft.png

Мех епизода, поубаво ќе си поминев да глеав стара.

Дијалозите во серијава помеѓу Шерлок и Мориарти ми се нешто најдобро, онака знаеш дека и двајцата се препаметни и имаат респект меѓу себе и знаеш дека дијалогот ќе им биде прејак, дури и во новава сезона.
И сеа следна епизода кога?

Дијалозите во серијава помеѓу Шерлок и Мориарти ми се нешто најдобро, онака знаеш дека и двајцата се препаметни и имаат респект меѓу себе и знаеш дека дијалогот ќе им биде прејак, дури и во новава сезона.
И сеа следна епизода кога?
2017

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom