Sherlock

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Филмовите на Guy Ritchie се супер, но ако ги споредуваш со серијата, таа е сто пати подобра. Benedict Cumberbatch и Martin Freeman имаат супер хемија, одлично соработуваат и ја има истата доза на хумор како во филмовите.

Ама, то е, сега ќе мора цела година да чекаме...се надевам дека во треатата сезона ќе има барем повеќе епизоди.

Филмот* :D Едниот, првиот. Вториот е срање од Ричи.

Сега ја изгледав последната епизода, останав со отворена уста.
Како бре можат да смислуваат вакви заплети ??
и дај некој има ли некоја теорија како остана жив Шерлок, да не беше тоа некој двојник шо рипна од зградата ?
Некако многу лесно отиде таму, ипак се има испланирано од предходно, смислил некоја ујдурма егаго натема :D
Едвај ја чекам новата сезона.

Мене едно нешто ме интересира, како планираат режисерите да ја извадат репутацијата на Шерлок во 3тата сезона. Зашто со крајот на втората, Моријарти се погрижи да му ја уништи репутацијата на Шерлок, во сите весници имаше дека е уствари измамник и такви глупости. Ме интересира како планираат да се вратат после ова, башка и Моријарти го убија. А најјак лик ми беше он, сега нема некој достоен негативец за Шерлок.

Мене едно нешто ме интересира, како планираат режисерите да ја извадат репутацијата на Шерлок во 3тата сезона. Зашто со крајот на втората, Моријарти се погрижи да му ја уништи репутацијата на Шерлок, во сите весници имаше дека е уствари измамник и такви глупости. Ме интересира како планираат да се вратат после ова, башка и Моријарти го убија. А најјак лик ми беше он, сега нема некој достоен негативец за Шерлок.
брат му.

леле само што ја изгледав последната епизода, нервоза ме фаќа дека треба да чекам цела година за нова епизода, а завчера беше 2012
FUUUUUUUUUU

овој мориарти е страва глумец. не сум гледал филм со него

овој мориарти е страва глумец. не сум гледал филм со него

Ендру Скот во Британија е повеќе познат по тоа што глуми во театар. Инаку заради ликот на Мориарти од критиката е прогласен за еден од најдобрите негативци во серија на сите времиња.

Ендру Скот во Британија е повеќе познат по тоа што глуми во театар. Инаку заради ликот на Мориарти од критиката е прогласен за еден од најдобрите негативци во серија на сите времиња.
едноставно мора да живее мориaрти и во наредните сезони, таков лик е лошо да се изгуби, секоја чест за скот

Мориарти=Лош Шерлок.
Особено во серијата авантурите на Шерлок има здраво препукување меѓу двајцата. Но да не бегам од темава која е наменета за новата.
п.с The Hounds.........досега најдобра епизода за мене.

Мориарти=Лош Шерлок.
Особено во серијата авантурите на Шерлок има здраво препукување меѓу двајцата. Но да не бегам од темава која е наменета за новата.
п.с The Hounds.........досега најдобра епизода за мене.
мене сите ми беа добри освен втората епизода со тоа иглата вредна 9 милиони фунти, едноставно ми се приспа среде епизода и затоа не знам точно што се случуваше, ќе ја изгледам одново

фуууууууууу....... мислам дека вака за брејкинг бед не се возбудив...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom